Nyhet!

Lågenergi- och passivhusteknik, 70 YH-poäng

Läs mer och ansök här

YH-utbildning som ger jobb!

Vi anordnar studiemedelsberättigande YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. De är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch och praktik (LIA) på arbetsplats ingår. Under studietiden samarbetar du med olika företag samt genomför en rad skarpa projektarbeten. Dessutom får du tillgång till tusentals onlinekurser via LinkedInLearning.

Våra lärare som är omsorgsfullt handplockade från näringslivet eller högskolan ger dig praktiska kunskaper som tydligt svarar upp mot krav och efterfrågan på arbetsmarknaden. Ambitionen är att du ska bli kompetent och trygg i din yrkesroll.

LinkedInLearning

Du som studerar en utbildning på Påhlmans Handelsinstitut får tillgång till tusentals onlinekurser via LinkedInLearning. Du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens när du vill under ett år, och efter genomförd kurs kan du enkelt välja att det ska synas i din Linkedin-profil:

  • Du lär dig när du vill, var du vill och i din egen takt.
  • Kurser för alla karriärnivåer.
  • Branschexperter lär ut aktuell kunskap.
  • Efter varje kurs får du ett certifikat och kan smidigt addera det direkt i din LinkedIn-profil vilket boostar ditt personliga varumärke och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Du förblir anställningsbar genom kontinuerlig kunskapsinhämtning.
  • Du gör dig ytterligare anställningsbar och attraktiv på arbetsmarknaden.

Ju mer aktiv du är med att visa din kompetens och bekräfta andras, desto mer syns du i rekryterarnas flöde. Kurserna är en skattkista av professionellt producerade online-kurser med branschexperter inom områden som ekonomi, marknadsföring och ledarskap.

Vi vill med denna kunskapsgåva ytterligare kvalitetssäkra att våra studerande har en relevant och verklighetsförankrad yrkeskunskap.

YH-utbildningar

Aktuellt