Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

YH-utbildning

YH-utbildning som ger jobb!

Vi anordnar studiemedelsberättigad YH-utbildning (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. Utbildningen är framtagen i samarbete med företrädare för respektive bransch. I utbildningen ingår praktik (LiA) på en arbetsplats och du får under studietiden arbeta i nära samarbete med olika företag samt genomföra en rad skarpa projektarbeten.

Samtliga lärare och handledare är omsorgsfullt handplockade från näringslivet eller högskolan och du får praktiska kunskaper som tydligt svarar upp mot de krav som marknaden efterfrågar. Under din studietid kommer du att arbeta i nära samarbete med olika företag och genomföra en rad skarpa projektarbeten. Allt för att du ska bli kompetent och trygg i din nya yrkesroll!

YH-utbildning med start augusti 2019

Över 80% av alla studerande får jobb efter avslutad utbildning. Du lär dig teorin i klassrum och får sedan möta verkligheten när du är ute på LiA (Lärande i Arbetslivet). Det är dessutom en perfekt utbildningsform för dig som vill byta karriär mitt i livet.

Läs alla tolv goda skäl att börja en YH-utbildning

Få mer information