Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Vi söker praktikplatser!

Om att ta emot en praktikant

Nu är anmälan öppen till våra YH-utbildningar!

Vi söker praktikplatser!

Om att ta emot en praktikant

Nu är anmälan öppen till våra YH-utbildningar!

Vi söker praktikplatser!

Om att ta emot en praktikant

YH-utbildning som ger jobb!

Vi anordnar studiemedelsberättigande YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. Utbildningarna är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch. I utbildningarna ingår praktik (LIA) på en arbetsplats och du får under studietiden arbeta i nära samarbete med olika företag samt genomföra en rad skarpa projektarbeten.

Samtliga lärare och handledare är omsorgsfullt handplockade från näringslivet eller högskolan och du får praktiska kunskaper som tydligt svarar upp mot de krav som marknaden efterfrågar. Under din studietid kommer du att arbeta i nära samarbete med olika företag och genomföra en rad skarpa projektarbeten. Allt för att du ska bli kompetent och trygg i din nya yrkesroll!

YH-utbildningar

Värt att veta

Läs vidare om "Peter Isaksson blir chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet"
YH-utbildning

Peter Isaksson blir chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet

Peter Isaksson blir ny chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet. I rollen ingår också ansvar för att utveckla YH-verksamheten inom hela Medborgarskolan Stockholmsregionen, som idag även bedriver YH-utbildningar under varumärket Stockholms Tillskärarakademi.

Läs vidare om "En av pionjärerna när det gäller yrkesrollen Paralegal"
YH-utbildning

En av pionjärerna när det gäller yrkesrollen Paralegal

Anna Öster är en av pionjärerna när det gäller att utbilda till och etablera yrkesrollen Paralegal i Sverige. Hon har en gedigen erfarenhet av undervisning i juridik och är huvudlärare på utbildningen paralegal hos oss på Påhlmans Handelsinstitut. Till vardags arbetar hon som advokat på Cross advokater med fokus på verksamhetsområdena affärsjuridik, immaterialrätt, marknadsrätt och varumärkesrätt.