Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Studerande
Studerande

Kurser inom ekonomi, juridik, HR, research och samhällsbyggnad

Hos oss på Påhlmans Handelsinstitut kan du studera inför din karriärväxling och när du vill spetsa din kompetens. Vi erbjuder användbara kurser som Bokföring, Löneadministration och Officepaketet. Vårt populära studieutbud online ger dig friheten att studera när, var och hur du vill.

Våra kurser

Läs vidare om "HR & Ledarskap - kurser och utbildningar"

HR & Ledarskap

Medarbetarna är en oerhörd viktig resurs i en organisation. På Påhlmans Handelsinstituts kurser och utbildningar inom HR och Ledarskap lär du dig att få koll på rekryteringsprocesser, anställningsvillkor och hur man arbetar med personalvård och kompetensförsörjning.

HR & Ledarskap
Läs vidare om "Lönekurser"

Löner

Utveckla din kompetens inom löner med våra lönekurser på olika nivåer. Studera i klassrum i Stockholm eller när och var du vill på våra online-kurser.

Löner
Läs vidare om "Online"

Online

Att studera online innebär att du kan befinna dig precis var du vill. Det enda du behöver är internetuppkoppling för att kunna logga in i studieplattform.
Läs vidare om "Online"

Inspiration

Läs vidare om "Kurs som ger många valmöjligheter"
Kurs

Kurs som ger många valmöjligheter

Heléne Persson är lärare på Påhlmans Handelsinstitut och har sedan starten av sin yrkeskarriär arbetat parallellt med HR (Human Resources) och utbildning. En av kurserna Helene ansvarar för är Personaladministration som går att läsa både som enskild kurs online och som en del i utbildningen Certifierad HR-koordinator, online.

Läs vidare om "Här lär du dig alla steg i rekryteringsprocessen"
Kurs

Här lär du dig alla steg i rekryteringsprocessen

Helen Borg har över 20 års erfarenhet inom Human Resources (HR) varav 16 år som HR-chef. Idag arbetar hon som HR-konsult, coach och utbildare. På Påhlmans Handelsinstitut håller Helen i kursen HR-Rekrytering som ingår i utbildningen Certifierad HR-assistent.

Läs vidare om "Tips till dig som vill gå kursen löneadministration"
Kurs

Tips till dig som vill gå kursen löneadministration

En av våra lärare här på Påhlmans Handelsinstitut är Tiina Ranjbar Talari. Hon är i grunden civilekonom och driver egen bokförings- och deklarationsbyrå. Tiina är även utbildad lärare och arbetar dessutom som utbildningskonsult. Hos oss undervisar hon i ämnena Löneadministration och Lönehantering. Att Tiina verkligen kan lön är ingen överdrift, på sin meritlista har hon även ett flertal läroböcker som hon har skrivit i ämnet lön.