Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kurser inom ekonomi, juridik och HR

Hos oss på Påhlmans Handelsinstitut kan du studera inför din karriärväxling och när du vill spetsa din kompetens. Vi erbjuder användbara kurser som Bokföring, Löneadministration och Officepaketet samt även yrkesinriktade s utbildningar med certifiering inom ekonomi, HR, juridik samt research. Vårt populära studieutbud online ger dig friheten att studera när, var och hur du vill.

Våra kurser, certifieringsutbildningar och föreläsningar

Läs vidare om “Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktik”

Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktik

Tilltalas du av att arbeta med siffror och service, samt vill ansvara för hela lönehanteringsprocessen? Under denna breda utbildning på deltid och med möjlighet till företagspraktik, så får du god insikt i ett företags alternativt organisations ekonomiska verksamhet. Vår karriärcoach stöttar dig till praktik.
Läs vidare om “Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktik”
Läs vidare om “Internationell Resekonsult - IATA, blended learning”

Internationell Resekonsult (resesäljare) - IATA, blended learning

Här får du behörighet att arbeta på resebyrå eller starta egen byrå med både biljett- och licensrättigheter i GDS-systemet Amadeus. Utbildningen ger dig internationellt IATA Diplom.
Läs vidare om “Internationell Resekonsult - IATA, blended learning”

Inspiration

Läs vidare om “Kurs som ger många valmöjligheter”
Kurs

Kurs som ger många valmöjligheter

Heléne Persson är lärare på Påhlmans Handelsinstitut och har sedan starten av sin yrkeskarriär arbetat parallellt med HR (Human Resources) och utbildning. En av kurserna Helene ansvarar för är Personaladministration som går att läsa både som enskild kurs online och som en del i certifieringsutbildningen HR-assistent.

Läs vidare om “Här lär du dig alla steg i rekryteringsprocessen”
Kurs

Här lär du dig alla steg i rekryteringsprocessen

Helen Borg har över 20 års erfarenhet inom Human Resources (HR) varav 16 år som HR-chef. Idag arbetar hon som HR-konsult, coach och utbildare. På Påhlmans Handelsinstitut håller Helen i kursen HR-Rekrytering som ingår i utbildningen Certifierad HR-assistent.

Läs vidare om “Tips till dig som vill gå kursen löneadministration”
Kurs

Tips till dig som vill gå kursen löneadministration

En av våra lärare här på Påhlmans Handelsinstitut är Tiina Ranjbar Talari. Hon är i grunden civilekonom och driver egen bokförings- och deklarationsbyrå. Tiina är även utbildad lärare och arbetar dessutom som utbildningskonsult. Hos oss undervisar hon i ämnena Löneadministration och Lönehantering. Att Tiina verkligen kan lön är ingen överdrift, på sin meritlista har hon även ett flertal läroböcker som hon har skrivit i ämnet lön.