Kurser inom ekonomi, juridik, HR och research

Hos oss på Påhlmans Handelsinstitut kan du studera inför din karriärväxling och när du vill spetsa din kompetens. Vi erbjuder användbara kurser som Bokföring, Löneadministration och Officepaketet. Vårt populära studieutbud online ger dig friheten att studera när, var och hur du vill.

Våra kurser

Läs vidare om "Ekonomikurser"

Ekonomi

Ekonomi är ett brett ämne med oändliga möjligheter. Vill du jobba med siffror är Påhlmans Handelsinstitut kurser i ekonomi något för dig. Vi erbjuder bland annat ekonomikurser i bokföring, bokslut och löneadministration.

Ekonomi
Läs vidare om "Juridikkurser"

Juridik

Vill du arbeta med tolkning och tillämpning av lagen kan våra kurser inom juridik vara en bra början. Att arbeta med juridik är brett och hur arbetet ser ut kan skilja sig åt beroende på om man arbetar på advokatbyrå, företag, myndighet eller domstol. Hos oss får du grunderna för en fortsatt juridisk karriär.

Juridik
Läs vidare om "HR & Ledarskap"

HR & Ledarskap

Medarbetarna är en oerhörd viktig resurs i en organisation. På Påhlmans Handelsinstituts kurser inom HR och Ledarskap lär du dig att få koll på rekryteringsprocesser, anställningsvillkor och hur man arbetar med personalvård och kompetensförsörjning.

HR & Ledarskap
Läs vidare om "Kurser inom MS Office"

MS Office

Oavsett om du är nybörjare eller om du är van användare som vill få ut mer av programvaror som Outlook och Officepaketet med bl.a. Excel, Word och Powerpoint så har vi kursen för dig.

MS Office
Läs vidare om "Lönekurser"

Löner

Utveckla din kompetens inom löner med våra lönekurser på olika nivåer. Studera i klassrum i Stockholm eller när och var du vill på våra online-kurser.

Löner
Läs vidare om "Researcherkurser"

Researcher

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb? Efterfrågan på researcher växer på arbetsmarknaden. Om du studerar Research hos oss på Påhlmans Handelsinstitut lär du dig att ta reda på fakta som kan användas som beslutsstöd inom de flesta branscher och företag.

Researcher
Läs vidare om "Online"

Online

Att studera online innebär att du kan befinna dig precis var du vill. Det enda du behöver är internetuppkoppling för att kunna logga in i studieplattformen.
Läs vidare om "Online"

Aktuellt

Fem fördelar med att studera online

Onlineutbildning passar så gott som alla oavsett ålder eller livssituation. Även om det innebär en stor frihet att kunna styra över var, när och hur du vill stu...

Online
6 april 2020
Läs vidare om "Fem fördelar med att studera online"