Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Utbildningar med företagspraktik

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881!

Påhlmans  Handelsinstitut erbjuder yrkesinriktade certifieringsutbildningar inom  ekonomi, juridik och HR. Flera av våra deltidsutbildningar ges både dag- och kvällstid, vilket även passar dig som vill gå en utbildning  samtidigt som du jobbar. På vissa utbildningar kan du även läsa större  delen online. På utbildningarna varvas teori med praktiska övningar och i samtliga utbildningar ingår företagspraktik som en del i utbildningen. Våra utbildningar passar dig som vill få en verklighetsförankrad och näringslivsanpassad utbildning som hjälper dig i din karriär.

Våra utbildningsformer

I fokus

Läs vidare om “Tre snabba med Peter Isaksson”
Certifieringsutbildning

Tre snabba om den nya utbildningen Certifierad rekryteringsresearcher

Peter Isaksson är verksamhetsutvecklare på Påhlmans Handelsinstitut och ansvarig för utbildningen.

Läs vidare om “En av pionjärerna när det gäller yrkesrollen Paralegal”
YH-utbildning

En av pionjärerna när det gäller yrkesrollen Paralegal

Anna Öster är en av pionjärerna när det gäller att utbilda till och etablera yrkesrollen Paralegal i Sverige. Hon har en gedigen erfarenhet av undervisning i juridik och är huvudlärare på utbildningen paralegal hos oss på Påhlmans Handelsinstitut. Till vardags arbetar hon som advokat på Cross advokater med fokus på verksamhetsområdena affärsjuridik, immaterialrätt, marknadsrätt och varumärkesrätt.