Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Studerande
Studerande

Utbildningar

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881!

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder yrkesinriktade certifieringsutbildningar inom ekonomi, juridik, research och HR. Utbildningarna som är på deltid, vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig.

Vi anordnar också studiemedelsberättigade YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. Påhlmans Handelsinstituts YH-utbildningar är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch. I utbildningarna ingår praktik (LIA) på en arbetsplats och du får under studietiden arbeta i nära samarbete med olika företag samt genomföra en rad skarpa projektarbeten.

Våra utbildningsformer

I fokus

Läs vidare om "Mikael berättar om Certifierad Rekryteringsresearcher"
Intervju med Lärare

Mikael berättar om Certifierad Rekryteringsresearcher

Ofta måste HR-ansvariga på företag och organisationer arbeta strategiskt och taktiskt med sin kompetensförsörjning: allt fler tar därför extern hjälp av rekryteringsföretag som har den mest adekvata kompetensen. En felaktig rekrytering kan kosta ett företag upp till 700 000 kronor. Efter utbildningen är du anställningsbar som Certifierad Rekryteringsresearcher, om du sedan siktar på att arbeta som rekryteringskonsult så har du en utmärkt grund.

Läs vidare om "En perfekt kombination av online och ekonomi"
Intervju med deltagare

En perfekt kombination av online och ekonomi

Trots att Susanne Rask bor i Stockholm så valde hon att studera online på vår utbildning Certifierad ekonomiassistent med löneadministration. Hon har tidigare studerat på distans och uppskattar möjligheten att kunna kombinera studier och fritid, framför allt nu då hon är nybliven hundägare.