Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Studerande
Studerande

Utbildningar

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881!

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder yrkesinriktade certifieringsutbildningar inom ekonomi, juridik, research och HR. Utbildningarna som är på deltid, vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig.

Vi anordnar också studiemedelsberättigade YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. Påhlmans Handelsinstituts YH-utbildningar är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch. I utbildningarna ingår praktik (LIA) på en arbetsplats och du får under studietiden arbeta i nära samarbete med olika företag samt genomföra en rad skarpa projektarbeten.

Våra utbildningsformer

Aktuellt

Lön

Du kan aldrig få för mycket kunskap

Anna Hagman Papathanasio har gått certifieringsutbildningen Löneadministratör med bokföring på Påhlmans handelsinstitut. En onlineutbildning som resulterade i e...

Certifieringsutbildning16 Februari 2021
Läs vidare om "Du kan aldrig få för mycket kunskap"
Ekonomi

En perfekt kombination av online och ekonomi

Trots att Susanne Rask bor i Stockholm så valde hon att studera online på vår utbildning Certifierad ekonomiassistent med löneadministration. Hon har tidigare s...

Certifieringsutbildning21 Oktober 2020
Läs vidare om "En perfekt kombination av online och ekonomi"