Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Löpande starter online – välj var och när du vill studera!

På våra utbildningar och kurser online får du redan från start tillgång till allt studiematerial, och kan lägga upp studierna utifrån dina egna förutsättningar. En gång varje vardag har du möjlighet att kontakta din lärare via studieplattformen för att få stöd och svar på dina frågor. Du har också möjlighet att skriva tentamen efter avslutade kursdelar. Påhlmans Handelsinstitut erbjuder undervisning online inom ekonomi, juridik, HR och Officepaketet.

Alla våra online kurser och certifieringsutbildningar

Att studera online är den absolut smidigaste inlärningsformen eftersom du inte behöver befinna dig på en specifik plats eller boka in ett kurstillfälle i kalendern. Det enda du behöver är internetuppkoppling för att kunna logga in i kursverktyget och en smartphone, läsplatta eller dator.

Mer om att studera online

Läs vidare om “Therese Färm”
intervju

Therese studerade Löneadministration online från Portugal

Studerade Löneadministration I, online, från Portugal

Läs vidare om “Om nya utbildningen Paralegal online”

Nu har du möjligheten att studera online till Paralegal med Anna Öster som huvudlärare.

Påhlmans Handelsinstituts nya utbildning Paralegal online anordnas i samarbete med Cross Advokater och Fröken Juridik. En Paralegal är en viktig resurs på advokatbyråer, bolag, domstolar och myndigheter.