Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kursdeltagare vid dator
Kursdeltagare vid dator

Löpande starter online – välj var och när du vill studera!

På våra utbildningar och kurser online får du redan från start tillgång till allt studiematerial, och kan lägga upp studierna utifrån dina egna förutsättningar. En gång varje vardag har du möjlighet att kontakta din lärare via studieplattformen för att få stöd och svar på dina frågor. Du har också möjlighet att skriva tentamen efter avslutade kursdelar. Påhlmans Handelsinstitut erbjuder undervisning online inom ekonomi, juridik, HR, research, samhällsbyggnad och Officepaketet.

Alla våra online kurser och certifieringsutbildningar

Mer om att studera online

Läs vidare om "Att studera online passade mig perfekt!"
Online

Att studera online passade mig perfekt!

Efter 20 år som frisör kände Suzzanne att det var dags att göra något annat och tog därför beslutet att sälja sin salong. Hon hade själv skött salongens bokföring och tyckte om att arbeta med siffror och funderade därför på att utbilda sig inom ekonomi. Efter att ha pratat igenom sina tankar med en väninna som är lönespecialist, kom Suzzanne fram till att det är löner som hon vill arbeta med.

Läs vidare om "Onlineutbildningen bidrog till karriärsbyte"
Online

Onlineutbildningen bidrog till karriärsbyte

Det är inte alltid det fungerar att gå en utbildning där alla lektioner hålls på bestämda tidpunkter i klassrum, då är onlineutbildningar ett bra alternativ. Malin gick Certifierad löneadministratör med bokföring online, vilket passade henne perfekt då hon bor 30 mil från skolan och dessutom ville ha möjligheten att arbeta parallellt med studierna.

Läs vidare om "Paralegal online - en utbildning med kopplingar till arbetslivet"
Online

Paralegal online - en utbildning med kopplingar till arbetslivet

Ramil studerar Certifierad Paralegal online, en utbildning som genomförs under två terminer på distans. En gång per termin träffas klassen för undervisning på Påhlmans Handelsinstitut.