Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Praktikföretag
Praktikföretag

Bli praktikföretag

Ditt företag eller din organisation har möjlighet att lära känna morgondagens kompetens genom att ta emot en praktikant inom ert område från Påhlmans Handelsinstitut. En praktikperiod kan fungera som en enkel och säker rekryteringsväg för er, då många av våra studerande är fina ambassadörer för såväl oss, sig själva som den nya yrkesrollen.

PHI bedriver två olika former av utbildningar: Certifieringsutbildningar och Yrkeshögskoleutbildningar (YH). Praktiken på dessa utbildningsformer varierar i tid och omfattning.

Att ta mot en LIA-praktikant är en fantastisk möjlighet

Nu finns det möjlighet att ta mot en studerande på vår utbildning Paralegal under veckorna
42-51 (12 oktober-18 december). Kontakta oss för mer information info@phi.se

Mer om utbildningsformernas praktik

Certifieringsutbildningar är korta och intensiva yrkesinriktade utbildningar på 6 – 14 veckor. Praktiktiden är på minst fyra veckor men behovsanpassas alltid utifrån organisationens och den studerandes behov och möjligheter.

  • Certifierad Rekryteringsresearcher med praktik
  • Certifierad Researcher med praktik
  • Certifierad Ekonomiassistent med löneadministration och praktik
  • Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktik

YH-utbildningar är längre statsfinansierade utbildningar på i snitt två år med tydlig yrkesinriktning. Praktiken inom YH heter LIA (Lärande i arbete) och är minst en fjärdedel av utbildningens totala längd.

  • Entreprenadupphandlare – bygg och mark
  • Lönekonsult – digitala systemlösningar
  • Paralegal

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att ta emot en praktikant från PHI eller vill veta mer om hur det är att vara praktikföretag, vänligen maila oss för mer information.

info@phi.se

Våra utbildningsformer

Läs mer!

Läs vidare om "Min praktik blev mitt jobb!"
Certifieringsutbildning

Min praktik blev mitt jobb!

Jonathan Gullberg går utbildningen Certifierad Ekonomiassistent med löneadministration och praktik och har redan fått jobb!