Lärare framför elever

Våra lärare

Våra lärare är aktivt yrkesverksamma inom de ämnen de undervisar i. Våra regelbundna utvärderingar med deltagarna säkerställer att pedagogiken ligger på en hög nivå.

Agnes Thorlaksdottir

Excel

Anna Öster

Huvudlärare för Certifierad Paralegal Online och Paralegal YH. Erfarenhet som praktiserande advokat med inriktning affärsjuridik. Intervju med Anna.

Annika Norberg

Annika är Senior Research Consultant på Compass Human Resources Group och arbetar främst med rekryteringar till chefs- och specialistpositioner. Hon har ett genuint intresse för människor, att se deras olika förmågor och behov har varit en röd tråd genom hela hennes yrkesliv. Annika utbildar i kursmomentet Rekryteringsresearch.

Bo Hansson

Ekonomi

Cecilia Nässlander

Seniorkonsult med över 15 års erfarenhet av chefs- och specialistrekryteringar samt utvärderingar av ledare och specialister inom offentlig och privat sektor.

Cynthia Morisette

Huvudlärare för Löneengelska – Online. Har erfarenhet av arbete med löneengelska.

Daniel Feinbaum

Huvudlärare för Fordran: från faktura till betalning – Online. Daniel Feinbaum är affärsjurist och undervisar i juridik vid flera lärosäten, bland annat juristlinjen vid Stockholm Universitet.

Erik Rosqvist

Huvudlärare för GDPR Dataskyddsreformen – Online samt Jöken, online. Erik undervisar i juridik på Paralegal-utbildningen samt Jöken på kvällstid.

Eva Hansson

Konsult och utbildare. Civilekonom och har undervisningsuppdrag på Påhlmans Handelsinstitut i Ekonomi och Excel. Eva har lång erfarenhet inom bank och försäkring, och driver egen verksamhet sedan 2018.

Hans Eriksson

Huvudlärare för Certifierad Ekonomiassistent med löneadministration och praktiktid samt Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktik. Arbetar som ekonomikonsult och företagsrådgivare. Utbildad gymnasielärare och fastighetsmäklare. Intervju med Hans.

Hassan Ranjbar

Huvudlärare för Löneadministration I, dag och Löneadministration II, kväll. Hassan undervisar även i lön för Korta Vägen (utbildning för nyanlända akademiker) och har erfarenhet av att driva eget företag. Intervju med Hassan.

Helen Borg

Lärare för kursen HR-Rekrytering samt lärare i utbildningen Certifierad HR-assistent. Helen är senior HR-konsult med bred och lång erfarenhet som HR-chef från en mängd olika branscher. Intervju med Helen.

Heléne Persson

Huvudlärare för Personaladministration, online samt Ny som ledare - Praktiskt personalansvar online. Personalvetare med erfarenhet av roller som linjechef, HR-ansvarig/konsult, utbildare, projektledare coach. Intervju med Heléne.

Ingvar Persson

Arbetsrätt

Jack Ågren

Juridisk doktor och universitetslektor i straffrätt. Undervisar på Paralegal, offentlig upphandling samt Jöken.

Jennie Persson

Konsult och utbildare. Driver projekt och utbildningar med kreativa workshops inom områden som innovation, verksamhetsutveckling, ledarskap och teamutveckling.

Jenny Heed

Huvudlärare Certifierad researcher

Johan Nilsson

Har lång erfarenhet av redovisning, både för stora börsnoterade företag och små familjeföretag inom flera branscher. Tidigare arbetade han som redovisningsexpert på Bokföringsnämnden och Finansinspektionen. Johan har mer än 20 års erfarenhet av undervisning och framtagande av utbildningar.

Kerstin Lindfors

Erfaren ledare med bred kompetens inom projektledning, förändringsledning samt organisation och ledarskap.

Lars Andersson

Huvudlärare för Ekonomiassistenter och Redovisningsekonomerna Civilekonom med inriktning på redovisning. Diplomerad redovisningskonsult och har chefsbefattning på bland annat bank.

Marcus Johansson

Redovisningsexpert på Bokföringsnämnden. Har tidigare arbetat som auktoriserad revisor i 23 år, varav 19 år på PwC.

Marie Bråberg

Lärare på Paralegalutbildningen. Har Jur kand med mångårig erfarenhet av olika utbildningsuppdrag och från finansbolag, arbetat som vd för inkassobolag och även ett flertal år på advokatbyrå. Författare och faktagranskare till juridisk litteratur.

Mikael Andersson

Huvudlärare för Certifierad Rekryteringsresearcher – junior rekryteringskonsult. Mikael har lång erfarenhet som utbildare inom kommunikation och stresshantering och har de senaste åren ägnat sig helhjärtat åt att gå i bräschen för utvecklingen av rekryteringsbranschen. Mikael brinner för att föreläsa om förmågan att prestera under press vilket resulterade i boken Våga föra din talan. Intervju med Mikael.

Nils Funcke

Journalist och adjunkt i medierätt och praktisk journalistik vid Stockholms Universitet. År 2006 tilldelades han Stora Journalistpriset. Han har senast kommit ut med boken Offentlighetsprincipen – praktik och teori.

Per Arnstedt

Advokat och lärare i Juridik vid vid Påhlmans Handelsinstitut. Jur kand med betoning på hyresrätt, fastighetsrätt, familjerätt, straffrätt, processrätt m m.

Pia Eriksson

Huvudlärare för Lönehantering - öva mer online; Löneadministration I, online; Löneadministration II, online; Certifierad Löneadministratör med bokföring, online; Certifierad Ekonomiassistent med löneadministration, online; Arbetsrätt I, online samt Arbetsrätt II, online. Konsult i lön och ekonomi. Pia berättar om Löneadministration.

Staffan H Westerberg

Researcher och journalist med inriktning på grävande reportage sedan 18 år. Staffan har publicerat samhällsgranskningar och kriminalreportage för publikationer. Personresearch som specialitet.

Suzanne Rehnlund

Huvudlärare för Certifierad Ekonomiassistent med löneadministration, kväll samt Bokslut, dag eller kväll; Företagsekonomi i praktiken, online; Deklarera i Handelsbolag, online samt Deklarera i Aktiebolag, online. Intervju med Suzanne.

Thomas Sjöberg

Journalist och författare med gedigen erfarenhet av att gräva i arkiv för att kunna teckna stora personporträtt.

Thomas Wiberg

Advokat och lärare i juridik. Thomas arbetar i huvudsak med arbetsrätt, affärsjuridik samt försäkrings- och skadeståndsrätt. Jur kand 1988 vid Stockholms Universitet.

Tiina Ranjbar Talari

Civilekonom och lärare i ekonomiska ämnen och har undervisningsuppdrag på Påhlmans Handelsinstitut i lönehantering och lönesystem. Tiina driver egen bokförings- och deklarationsbyrå. Intervju med Tiina.

Tommy Brismo

Strukturerad ledare med resultatfokus. Tommy har erfarenhet inom företagsledning-/utveckling, säljchef och controller. Bedriver utbildning/examinationer på Kungliga Tekniska Högskolan, Påhlmans Handelsinstitut, Plus-/Affärshögskolan och Medborgarskolan.