Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Två män och en kvinna har möte.

Tillsammans med näringslivet formar vi framtidens Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut tar sats mot framtidens utmaningar genom ett Advisory board. Syftet med detta är att utbyta tankar, synpunkter, erfarenheter och idéer för att säkerställa att Påhlmans Handelsinstituts utbildningar speglar framtidens kompetensbehov.

Påhlmans handelsinstitut har alltid haft en stark koppling till näringslivet och genom sitt Advisory board med representanter från näringslivet stärks denna koppling ytterligare.

Påhlmans Handelsinstituts Advisory board består av seniora företrädare från olika branscher, både från de områden som vi bedriver utbildningsverksamhet inom såväl som nya. Tillsammans arbetar vi för att öka vår näringslivsnärvaro och säkerställa att våra utbildningar är verklighetsförankrade, följer pedagogiska metoder samt möter arbetslivets behov och framtidens utmaningar.

Vi är stolta över att ha haft Rolf Laurelli, tidigare Förbundsordförande för Säljarnas Riksförbund, som hedersordförande för Påhlmans Handelsinstituts Advisory Board. Det Rolf Laurelli inte vet om försäljning är inte värt att veta. Med över 500 företagssamarbeten, 36 boktitlar samt grundare av Sveriges säljakademi är Rolf Sveriges säljguru nummer ett. Rolf är dessutom en genuin Påhlmanit med erfarenhet både från skolbänken såväl som lärare.