Styrelse Påhlmans Handelsinstitut

Th_Ra_750_820.jpg

Theréz Randquist

Ordförande. Vice ordförande och ledamot i Arbetsutskottet. Ledamot i Medborgarskolans Förbundsstyrelse. Senior rådgivare. Har främst jobbat med kommunikation och marknadsföring inom näringslivet, organisationer och Europaparlamentet. Sitter i styrelser för stiftelser och kommunalt bolag.

B_B.jpg

Bo Bergkvist

Ledamot i Arbetsutskottet. Ledamot i Kommunfullmäktige samt Natur och Trafiknämnden i Nacka. 1:e Vice Ordförande i Nacka Vatten och avfall AB. Ledamot i Käppalaförbundets fullmäktige och ersättare i Käppalas förbundsstyrelse. Företagare och projektledare. Har över 40-års erfarenhet av ledande befattningar inom industrin, bl.a. i Sandvik AB och annan tung verkstadsindustri. Examinerad maskiningenjör, ekonom och projektledare.

V-W_750_820.jpg

Viktoria Wallin

Ledamot i Påhlmans Handelsinstitut AB. VD/Regionchef för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Ledamot i Medborgarskolans Friskolor i Stockholm AB samt Viktoria har lång erfarenhet av att leda och utveckla utvecklingsverksamhet bland annat som gymnasiechef och rektor i Danderyds kommun och som affärsområdeschef inom JENSEN education.

Påhlmans Handelsinstitut AB är ett helägt dotterbolag till Medborgarskolan Stockholmsregionen.

Styrelse för Medborgarskolan Stockholmsregionen