Styrelse Påhlmans Handelsinstitut

Th_Ra_750_820.jpg

Theréz Randquist

Ordförande. Vice ordförande och ledamot i Arbetsutskottet för Medborgarskolan Stockholmsregionens styrelse. Senior Executive Search Consultant. Har jobbat främst med kommunikation och marknadsföring inom näringslivet, organisationer och Europaparlamentet. Sitter i styrelser för kommunala och privata bolag.

B_B.jpg

Bo Bergkvist

Ledamot i Arbetsutskottet för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Ledamot i KF, Val och demokratinämnden samt Natur och Trafiknämnden i Nacka. Vice Ordförande i Nacka Vatten och avfall AB. Ledamot i Käppalas förbundsstyrelse och ersättare i Käppalas styrelse. Företagare och projektledare. Har över 40-års erfarenhet av ledande befattningar inom industrin, bl. a. Sandvik AB och annan tung verkstadsindustri. Examinerad ingenjör, ekonom och projektledare.

V-W_750_820.jpg

Viktoria Wallin

Ledamot i Påhlmans Handelsinstitut AB. VD/Regionchef för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Ledamot i Medborgarskolans Friskolor i Stockholm AB samt Viktoria har lång erfarenhet av att leda och utveckla utvecklingsverksamhet bland annat som gymnasiechef och rektor i Danderyds kommun och som affärsområdeschef inom JENSEN education.

Påhlmans Handelsinstitut AB är ett helägt dotterbolag till Medborgarskolan Stockholmsregionen.

Styrelse för Medborgarskolan Stockholmsregionen