Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Styrelse Påhlmans Handelsinstitut

Theréz Randquist

Ordförande. Vice ordförande och ledamot i Arbetsutskottet för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Senior Advisor Europaparlamentet. Har jobbat med kommunikation och marknadsföring på både kund-och konsultsidan. Sitter i styrelser för kommunala och privata bolag.

B_B.jpg

Bo Bergkvist

Ledamot i Arbetsutskottet för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Ledamot i KF, Val och demokratinämnden samt Natur och Trafiknämnden i Nacka. Vice Ordförande i Nacka Vatten och avfall AB. Ledamot i Käppalas förbundsstyrelse och ersättare i Käppalas styrelse. Företagare och projektledare. Har över 40-års erfarenhet av ledande befattningar inom industrin, bl. a. Sandvik AB och annan tung verkstadsindustri. Examinerad ingenjör, ekonom och projektledare.

V-W_750_820.jpg

Viktoria Wallin

Ledamot i Påhlmans Handelsinstitut AB. VD/Regionchef för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Ledamot i Medborgarskolans Friskolor i Stockholm AB samt Viktoria har lång erfarenhet av att leda och utveckla utvecklingsverksamhet bland annat som gymnasiechef och rektor i Danderyds kommun och som affärsområdeschef inom JENSEN education.

Påhlmans Handelsinstitut AB är ett helägt dotterbolag till Medborgarskolan Stockholmsregionen.

Styrelse för Medborgarskolan Stockholmsregionen