Lediga jobb på Påhlmans Handelsinstitut

Utbildningsledare till Påhlmans Handelsinstitut

Vi söker en erfaren Utbildningsledare som förutom att leda det dagliga arbetet som UL vill vara med och utveckla Påhlmans Handelsinstituts Yrkeshögskoleutbildningar, såväl befintliga som nya.

Vi erbjuder

Våra kurser och utbildningar är främst inom ekonomi, juridik, HR, research men även samhällsbyggnad.

Tillsammans med drivna kollegor får du ett stort ansvar för att vässa vår leverans och utveckla våra utbildningar och därigenom förse näringslivet med viktig kompetens.

Tillväxt och utveckling tillsammans är ledord som vi arbetar utifrån inom samtliga våra verksamheter. Du erbjuds en roll med stort ansvar och stor frihet att mot bakgrund av dessa ledord bidra till fortsatt utveckling av Påhlmans Handelsinstituts Yrkeshögskoleutbildningar.

Om tjänsten

Påhlmans Handelsinstitut består av 8 medarbetare som svarar för administration, utveckling och försäljning samt ett stort antal undervisande konsulter.

Du rapporterar till verksamhetschef för Påhlmans Handelsinstitut. Vi delar stödfunktioner inom

bland annat marknad, IT, HR och ekonomi med vår moderorganisation Medborgarskolan.

Som utbildningsledare ansvarar du för att planera, bemanna och kvalitetssäkra våra beviljade YH-utbildningar. Du ansvarar för att leda utvärderings- och förbättringsprocesser samt att säkerställa utvecklingen av kursplaner och betygskriterier. Du har även ansvar för de studerande samt utbildningarnas ledningsgrupp, där du är sammankallande och ansvarar för att leda arbetet kring utvecklingsfrågor.

Vidare är du delaktig i ansökningar för potentiella utbildningar men självklart även ”omsök” av befintliga utbildningar. Du har även ett delansvar för studeranderekrytering till kommande utbildningsomgångar och du är kontaktperson gentemot MYH i frågor rörande de utbildningar som du ansvarar för.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara Utbildningsledare inom formen för Yrkeshögskolan.

Det är meriterande att du gått utbildningsledarutbildningen på Yrkeshögskoleförbundet, YHF och om du har bidragit till förändring och nytänkande kopplat till YH-utbildningar.

Som Utbildningsledare behöver du vara lösningsfokuserad och trivas i en ansvarstagande roll där du arbetar mål- och resultatinriktat. Du bidrar med kreativitet samtidigt som du värnar om kvalitet. Vidare är du relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör.

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning och du drivs av att se människor utvecklas.

Ansökan

Tjänstens omfattning är 100 %. Tillträde sker snarast eller utifrån överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 16 januari, men du är välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Daniel Lindsjöö, verksamhetschef för Påhlmans Handelsinstitut, via 010-157 50 44 eller daniel.lindsjoo@medborgarskolanstockholm.se . Facklig kontakt för Unionen är Jacqueline Cavazza, jacqueline.cavazza@medborgarskolanstockholm.se

OBS! På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail. Vi undanber oss kontakt från säljare av rekryteringstjänster.

Påhlmans Handelsinstitut (PHI) startade 1881 och har alltid haft en stark inriktning på utbildningar i nära samverkan med anställande arbetsliv. Påhlmans Handelsinstitut är en del av Medborgarskolan i Stockholm som även har varumärken som Kulturama och Stockholms tillsärarakademi.

Idag består PHI av två affärsben, Yrkeshögskola samt vårt öppna kursutbud.

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar.

Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm