YH-utbildningar som ger jobb!

Vi anordnar också ett antal YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildningar) på heltid. Alla utbildningar är studiemedelsberättigade och framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch.

Samtliga lärare och handledare är omsorgsfullt handplockade från näringslivet eller högskolan och du får praktiska kunskaper som tydligt svarar upp mot de krav som marknaden efterfrågar. Under din studietid kommer du att arbeta i nära samarbete med olika företag och genomföra en rad skarpa projektarbeten. Allt för att du ska bli kompetent och trygg i din nya yrkesroll! 

YH-utbildningar som startar hösten 2016

Redovisningskonsult, 400 YH-poäng

En studiemedelsberättigad heltidsutbildning, 400 YH-poäng. Som redovisningskonsult sköter du företagets redovisning i olika former. Du har också en rådgivande roll i ekonomiska frågor så som...

Paralegal, 400 YH-poäng

En studiemedelsberättigad heltidsutbildning, 400 YH-poäng. I augusti 2016 startar den elfte årskursen av denna utbildning. Juridiskt kompetent personal med praktisk erfarenhet är en resurs som...

Kvalificerad Lönekonsult, 400 YH-poäng

Utbildningen Kvalificerad Lönekonsult, 400 YH-poäng

Pågående YH-utbildningar

Här hittar du all information om våra pågående YH-utbildningar vars studerande tar examen våren 2016.
  • Certifierad Researcher

    Tidigare YH-utbildningen Kvalificerad Researcher går denna termin som en deltidsutbildning, med start den 19 september 2016. 

  • 12 goda skäl att börja en YH-utbildning

    Har du någonsin tvekat inför varför det är bra att gå en YH-utbildning? Här har du tolv skäl till att söka.

  • I alla YH-utbildningar ingår LiA

    Under LiA får du som studerande möjlighet att praktiskt praktisk tillämpa utbildningens teoretiska avsnitt i ett av branschens företag under ledning av en handledare. I och med LiA har du stor möjlighet att själv sätta din personliga prägel på din utbildning och finna din nisch!