Välkommen till våra YH-utbildningar | Påhlmans Handelsinstitut - PHI

YH-utbildningar som ger jobb!

Vi anordnar också ett antal YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildningar) på heltid. Alla utbildningar är studiemedelsberättigade och framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch.

Samtliga lärare och handledare är omsorgsfullt handplockade från näringslivet eller högskolan och du får praktiska kunskaper som tydligt svarar upp mot de krav som marknaden efterfrågar. Under din studietid kommer du att arbeta i nära samarbete med olika företag och genomföra en rad skarpa projektarbeten. Allt för att du ska bli kompetent och trygg i din nya yrkesroll! 

Utbildningsstart våren 2019

Paralegal, 400 YH-poäng

En studiemedelsberättigad heltidsutbildning, 400 YH-poäng. Juridiskt kompetent personal med praktisk erfarenhet är en resurs som efterfrågas av advokatbyråer, domstolar och många företag. En...

Tidigare YH-utbildningar

Här hittar du all information om våra tidigare YH-utbildningar.
 • Välkommen på informationsmöte på skolan!

  Torsdag 2 oktober kl 18.00
  Tisdag 16 oktober kl 18.00

 • 12 goda skäl att börja en YH-utbildning

  Har du någonsin tvekat inför varför det är bra att gå en YH-utbildning? Här har du tolv skäl till att söka.

 • I alla YH-utbildningar ingår LiA

  Under LiA får du som studerande möjlighet att praktiskt praktisk tillämpa utbildningens teoretiska avsnitt i ett av branschens företag under ledning av en handledare. I och med LiA har du stor möjlighet att själv sätta din personliga prägel på din utbildning och finna din nisch!