Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Nina studerade löneadministration online från Shanghai

Intervju med Nina Hasselgren som studerade Påhlmans Handelsinstituts online-kurs Löneadministration under tiden hon bodde i Kina tillsammans med sin man och två döttrar.

Nina Hasselgren Löneadministration Online (liten bild)

Du studerade Löneadministration på distans – berätta!

Ja, jag bor i miljonstaden Shanghai i Kina, eftersom min man arbetar här via sitt företag. Så valet att att studera på distans var egentligen ganska enkelt eftersom det är det enda sättet för mig att läsa något.

Hur var själva kursupplägget tycker du?

Väldigt bra. Det var lätt att navigera sig genom uppgifterna och läroboken var tydlig. Jag var helt ny inom löneadministration och har aldrig jobbat med det innan, så för mig personligen var det en stor utmaning att kasta mig in i ett lönesystem och filmsnuttarna i utbildningsmaterialet var då till stor hjälp. Att läsa boken och ta till sig information och fakta den vägen, har varit lättare för mig.

Vad är det bästa med att studera online?

Det bästa var att jag kunde sitta hemma, på andra sidan jorden och läsa det jag är intresserad av och göra det när jag vill. Jag kommer definitivt göra det igen!