Intresseanmälan

På Påhlmans Handelsinstitut finns både YH-utbildningar och certifieringsutbildningar. Oavsett vilken typ av utbildning du väljer så är våra de både verklighetsförankrade och näringslivsanpassade för att hjälpa dig att komma vidare i karriären eller till och med byta yrkesbana.

Våra yrkesinriktade och avgiftsbelagda certifieringsutbildningar inom ekonomi, juridik och HR är på distans och du kan själv välja när du vill starta dina studier. Utbildningarna vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig.

Våra studiemedelsberättigade YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch. Praktik (LIA) på arbetsplats ingår och du får under studietiden samarbeta med olika företag. Du kommer att genomföra en rad skarpa projektarbeten och när du är klar med utbildningen är du redo för din nya yrkesroll.

Samtliga lärare är omsorgsfullt handplockade från näringslivet och högskola samt universitet: de lär dig praktiska kunskaper som tydligt svarar upp mot krav och efterfrågan på arbetsmarknaden. Ambitionen är att du ska bli kompetent och trygg i din yrkesroll.