Partnersida för Trygghetsrådets rådgivare

Välkommen till Påhlmans Handelsinstitut! Hos oss har du möjlighet att med kort startsträcka förbättra och förnya kompetensen hos dina klienter så att de blir anställningsbara och snabbare kommer ut i arbete. Inom två arbetsdagar efter anmälan kan din klient börja studera en yrkesinriktad utbildning (alternativt kurs) online. Redan i det läget kan klienten skriva i sitt CV att de studerar på Påhlmans vilket är fördelaktigt i ambitionen att erhålla en anställning.

Påhlmans Handelsinstituts erbjudande

Som vår samarbetspartner erhåller TRR givetvis rabatterade avgifter. Vi erbjuder ett yrkesinriktat studieutbud online med löpande starter inom ekonomi, juridik, HR och research. Våra onlinelärare är inne i studieplattformen minst en gång per vardag och din klient kan välja var och när hen vill studera.

I Stockholm vid Odenplan erbjuds även klassrumsutbildningar samt enstaka kurser.

Anmälan

 • Trygghetsrådet har 15 % rabatt på kurser och utbildningar (med reservation för undantag).
 • Länk till hemsidan för anmälan hittar du längre ner.
 • Partnerrabatten kan inte kombineras ej med andra erbjudanden.

Anmälan går till så här:

 1. Deltagare: Fyll i klientens personuppgifter.
 2. Vem betalar: Välj Deltagaren.
 3. Betalning: Välj Fler betalsätt och Påhlmans Handelsinstitut faktura.
 4. Sammanfattning: notera i Meddelande till Påhlmans Handelsinstitut: TRR betalar, anstnr xxx samt rådgivares för- och efternamn.
  Den som behöver A-kasseintyg skriver det också här, intyget mailas inom två arbetsdagar och anmälan är villkorad tills A-kassan godkänner studierna.

Fakturering och start

 • Studieutbudet online har löpande starter (inom två arbetsdagar efter anmälan) och faktureras i samband med anmälan.
 • Utbildningar och kurser i klassrum faktureras TRR dagen efter att deltagaren/klienten har startat sin utbildning/kurs hos oss.
 • I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga studielån för utbildningen i det fall din klient ska betala en viss del själv.

Påhlmans tipsar!

Utbildningar online - start inom två arbetsdagar efter anmälan:

Kurs online – start inom två arbetsdagar efter anmälan:

Kontakt

Hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

TTR-Logga-2020.jpg

För dig med A-kassa

För dig med A-kassa kan det finnas möjlighet att behålla ersättningen om du söker heltidsarbete och står till arbetsmarknadens förfogande. Kontakta din A-kassa och fråga vilka regler de har. Om du behöver ett intyg, beställ det kostnadsfritt här.

Undantag

På ett fåtal kurser/utbildningar ges inga rabatter, de är således undantag från den partnerrabatt som Trygghetsrådet annars har: detta är angett i webbtext på respektive kurs/utbildning.

Om oss

Påhlmans Handelsinstitut grundades 1881 och har sedan dess hjälpt mer än 300 000 personer att bli anställningsbara, byta yrke och komma vidare i sina karriärer. Våra efterfrågade onlineutbildningar har löpande starter för att snabbt komma igång och onlinelärarna besvarar frågor minst en gång per vardag, även under lov.