Deklarera i egen firma, distans

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
4 875 kr ink. moms.
Tycker du att det verkar svårt och lite läskigt att deklarera själv för ditt företag? I den här kursen får du steg för steg se hur du plockar siffra för siffra - från din bokföring - in i din deklarationsblankett. Valfri start på distans för maximal frihet.

Om kursen

Den här kursen riktar sig till dig som är absolut nybörjare och den är upplagd helt utan krångel eller besvärliga uträkningar. Längre fram kanske du vill fördjupa dig i smarta avdrag och lära dig att utnyttja alla finesser som deklarationsblanketten erbjuder - fast med ett extra pris för det - då finns det fördjupningskurser.

I den här kursen gör vi det så enkelt som det bara går, så att du snabbt kommer igång och får se att du visst klarar av att deklarera själv!

Du får stöd av läraren via studieplattformen som följer dig genom hela ditt deklarationsarbete och du kan ställa frågor när du behöver. Efter kursen får du ett intyg på dina kunskaper om du har genomfört alla delar och inlämningsuppgifter.

Start

Du studerar på distans och börjar när det passar dig: inom två arbetsdagar efter anmälan får du inloggning och du har tillgång till kursen i 4 månader. Det ger dig maximal frihet att studera när, var och hur du vill.

Program

  • Bokslutet
  • INK- blanketten
  • Utdelning - med blanketten K10
  • Räkna fram skatten

Totalt får du 8 studietimmar skapade av experter inom branschen. Teori och praktiska övningar varvas för att skapa de bästa förutsättningarna för just ditt lärande.

Mål

När du har gått den här kursen har du de grundläggande kunskaperna du behöver för att uppfylla Skatteverkets krav på dig.

Målgrupp och förkunskaper

Småföretagare och ekonomiassistenter/ekonomiansvariga i små företag som vill göra sin första deklaration på egen hand.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Studielitteratur 

All studielitteratur du behöver finns i studieplattformen. 

Bra att veta

Avgift, anmälan och finansiering

3 900 kronor exklusive moms.
4 875 kronor inklusive moms (25 %). 

  • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här.
  • Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du rabatt hos två bokhandlare.
  • När du bokar en kurs/utbildning inom sex månader efter avslutade studier får du 10% i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
  • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
  • Våra köpevillkor.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss

Kontakta oss gärna på info@phi.se vid frågor.

Tips!
Knyt kontakt med oss på LinkedIn och berätta att du studerar hos oss, det breddar ditt yrkesnätverk.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881 och utbildat mer än 300 000 personer.