Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kurser inom ekonomi, juridik och HR

Att gå en kurs kan både ge helt nya kunskaper och bidra till fördjupad förståelse för något du vill lära dig mer om. Påhlmans Handelsinstitut erbjuder både korta och intensiva kurser likväl som längre och mer djupgående utbildningar inom bland annat Officepaketet, Juridik, HR & ledarskap, Löneadministration, Bokföring, Bokslut och Researcher.

Våra kurser och certifieringsutbildningar

Läs vidare om “Certifieringsutbildningar”

Certifiering

Våra yrkesinriktade utbildningar vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig. Du studerar på deltid och i flera av våra utbildningar ingår värdefull företagspraktik. Exempel på certifieringsutbildningar är Ekonomiassistent, Löneadministratör, HR-assistent, Paralegal, Researcher och Rekryteringsresearcher som startar för första gången våren 2019.

Certifiering
Läs vidare om “Online kurser och utbildningar”

Online

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder både korta, kärnfulla kurser som Officepaketet, Löneadministration, Bokföring, Bokslut, Arbetsrätt samt gedigna certifieringsutbildningar på distans såsom Ekonomiassistent, Löneadministratör och Paralegal. Du har friheten att välja själv när och var du vill studera.

Online
Läs vidare om “Ekonomikurser”

Ekonomi

Ekonomi är ett brett ämne med oändliga möjligheter. Vill du jobba med siffror är Påhlmans Handelsinstitut kurser i ekonomi något för dig. Vi erbjuder bland annat ekonomikurser i bokföring, bokslut och löneadministration.

Ekonomi
Läs vidare om “Juridikkurser”

Juridik

Vill du arbeta med tolkning och tillämpning av lagen kan våra kurser inom juridik vara en bra början.  Att arbeta med juridik är brett och hur arbetet ser ut kan skilja sig åt beroende på om man arbetar på advokatbyrå, företag, myndighet eller domstol. Hos oss får du grunderna för en fortsatt juridisk karriär.

Juridik
Läs vidare om “HR kurser & Ledarskapskurser”

HR & Ledarskap

Medarbetarna är en oerhörd viktig resurs i en organisation. På Påhlmans Handelsinstituts kurser och utbildningar inom HR och Ledarskap lär du dig att få koll på rekryteringsprocesser, anställningsvillkor och hur man arbetar med personalvård och kompetensförsörjning.

HR & Ledarskap
Läs vidare om “Bokföringskurser”

Bokföring

Om du vill lära dig både systemet och det praktiska arbetet för att registrera och rapportera ekonomiska affärshändelser i ett företag. Då kommer du att trivas på våra kurser i bokföring.

Bokföring
Läs vidare om “Bokslutskurser”

Bokslut

Vill du lära dig resultaträkning, balansräkning och hur man sköter den löpande bokföringen i ett företag är våra kurser i bokslut något för dig. Du lär dig teorin med att förbereda, assistera och vara behjälplig vid ett bokslut. Du får också en större förståelse för bokföring och kopplingen mellan de inledande delarna som t.ex. avstämningar.

Bokslut
Läs vidare om “Lönekurser”

Löner

Tilltalas du av att arbeta med siffror och vill lära dig hantera löneberäkningar från början till slut? Studerar du lön hos oss på Påhlmans Handelsinstitut får du de praktiska verktygen och en övergripande förståelse för hur kopplingen mellan lön och ekonomi fungerar.

Löner
Läs vidare om “Researcherkurser”

Researcher

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb? Efterfrågan på researcher växer på arbetsmarknaden. Om du studerar Research hos oss på Påhlmans Handelsinstitut lär du dig att ta reda på fakta som kan användas som beslutsstöd inom de flesta branscher och företag. Du lär dig genomföra avancerade researchuppdrag inom företags- och personresearch. Du lär dig allt från offentlighetsprincipen, informationssökning, källhantering, myndighetsgranskning samt research inom rättsområdet. Vill du arbeta seriöst med att ta fram och presentera fakta så är det här utbildningen för dig.

Researcher