HR & Ledarskap

Karriärväxla till Certifierad HR-koordinator på distans

I den här utbildningen lär du dig det strategiska arbetet som innebär allt från att assistera vid skapandet av en ny rekryteringsprocess till att införa ett flextidsavtal och friskvårdsbidrag. Det operativa arbetet innebär att förbereda anställningsintervjuer, använda rekryteringsstöd, introducera nyanställda, samordna löneunderlag och att stödja chefer i arbetsrätt.

”Er utbildning är en stor anledning till att jag fick jobbet, har arbetat som mäklare och i kundtjänst innan men detta blir mitt första jobb inom HR!”

”Utbildningen gav verkligen det jag förväntat mig. Pedagogiskt och gav mig verkligen tron på att jag kan lära mig nya saker. Gav mig styrka att söka nytt jobb som blev väldigt lyckat.”

”Jag är mycket nöjd med upplägget. Ämnena var intressanta och lärarna är kompetenta, närvarande och gav feedback på ett bra sätt.”

– Citat från våra tidigare studerande

Liknande artiklar

HR & Ledarskap

Denise fick jobb på Northvolt!

Denise Carlsson studerade både till Certifierad Ekonomiassistent och HR-koordinator på Påhlmans Handelsinstitut. Sedan dess har hennes karriär gått spikrakt upp...

Certifieringsutbildning
2 juni 2023
Läs vidare om "Denise fick jobb på Northvolt!"
HR & Ledarskap

Dagbok: Emelies tid på praktik inom HR

Välkommen att följa Emelie som studerat till Certifierad Löneadministratör med personaladministration vid Påhlmans Handelsinstitut och sedan själv skaffat sig e...

Certifieringsutbildning
15 februari 2023
Läs vidare om "Dagbok: Emelies tid på praktik inom HR"