Sagt om oss av studerande, lärare och kunder

"Är väldigt nöjd med kursen, upplägget var bra. Pia (kursledaren) presenterade sig själv och välkomnade mig. Jag tyckte att Pia gav väldigt bra information och hon svarade snabbt när jag hade frågor. Hon rättade svaren och skrev kommentarer, vilket var jättebra: svarade jag fel, gav hon inte svaret direkt utan man fick leta vidare på den aktuella sidan efter svaret. Toppen att kunna studera hemma i lugn och ro."
Christina Nilsson, Arbetsrätt Online, hösten 2019

"För lite mer än ett år sen fick jag mitt certifikat som ekonomiassistent. Jag vill tacka för en bra utbildning och all hjälp med mitt studerande, det har varit väldigt lärorikt och intressant. En månad efter jag fick mitt certifikat fick jag mitt första jobberbjudande. Idag så här ett år efter utbildningen jobbar jag som redovisningsassistent på en redovisningsbyrå. Tack igen för en bra utbildning!"
Linn Smedberg, Certifierad Ekonomiassistent online, hösten 2018

”Innehållet i kurserna och själva kursplaneringen tycker jag har varit mycket bra. Ett extra stort tack till er på administrationen som varit så snälla och ställt upp för mig när jag behövt be om extra tid. Ni är guld värda! Utan er hjälp hade jag inte kunnat genomföra hela kurspaketet.”
Sandra Näslund, Nykvarn, Ekonomiassistent med löneadministration, hösten 2018.

"Utbildningen var helt perfekt för mig som kunde fortsätta jobba extra kombinerat med skolan. Jag var så otroligt nöjd med samtliga lärare och jag längtade till skolan varje dag. Jag fick redan innan jag började utbildningen ofta höra att det var stor brist på duktiga löneadministratörer. Det stämmer verkligen då jag faktiskt hade två jobberbjudanden bara några veckor efter att jag var klar med utbildningen. Jag tackade ja till det ena och det känns otroligt kul att kunna komma ut i min nya arbetsroll så snabbt. Jag kan verkligen rekommendera Påhlmans Handelsinstitut och speciellt utbildningen Certifierad Löneadministratör."
Amanda Bjur, Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktikhösten 2016

"Jag fick jobb tack vare den nya kunskapen jag fick hos Påhlmans! Redan under teoridelen av utbildningen sökte jag en utannonserad administrativ tjänst som innehöll ekonomiarbete som fakturering, budgetarbete och personalfrågor som löner och avtal. Nu blir det arbete direkt för mig istället för praktik!"
Alexandra Krasse Chassiotou, Ekonomiassistent med löneadministration och praktiktid, våren 2015

"Ann var väldigt proffsig och intressant att lyssna på. Hon hade stor kunskap från både fackets och arbetsgivarens sida."
Sara, Personaladministration I, våren 2014

"Jag gillade kursmodulen, det var bra längd på filmerna och det var super att man kunde pausa och höra om, i fall det var något man inte riktigt uppfattade."
Benny Stolpe, Bokföring Online, våren 2014

"Jag är mycket nöjd med fortsättningskursen och fördjupningen i löneprogrammet Visma Lön 600. Skönt att veta att man på lektionerna får svar på allt – ingen fråga är för dum. Jag har redan rekommenderat kursen vidare till kompisar!"
Kerstin Abrahamsson, Löneadministration II, dag. Kursen kan läsas separat och ingår i Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktik

"Jag vill också tacka så mycket för ert engagemang och er insats för att hålla hög kvalitet på utbildningen genom duktiga lärare! Jag har upplevt den bästa klass, de bästa och de roligaste lärare! Jag har fått mycket av det hela! Nu känner jag mig redo att börja jobba! Jag har fått mer självförtroende och nu är det bara att köra på!"
Sorina Weintz, Ekonomiassistent med löneadministration och praktiktid, hösten 2013

"Tack vare kursen har jag fått nya arbetsuppgifter på jobbet samt löneförhöjning!"
Emma Nilsson, Göteborg, Löneadministration I Online, våren 2013

"Idag är det stor brist på upphandlingskompetens och det är många annonser ute både i facktidningar och i dagspress. Vi har mycket svårt att rekrytera personal med rätt kompetens och ser YH som en intressant utbildning. Det är brist på upphandlare och strategiska inköpare!?"
Helena Rom, Upphandlingschef, SKL Kommentus Inköpscentral om Offentlig upphandlare

"Utbildningen slår alla förväntningar och det är fantastiskt att man kan lära sig så mycket under ett år."
Alma Redzic, tidigare studerande på Ekonomiassistent med löneadministration och praktiktid, och därefter Redovisningsekonom (tidigare YH-utbildning)

"Jag känner mig trygg och kan erbjuda en riktigt bra kompetens för min blivande arbetsgivare."
Timur Khamraev, tidigare studerande på Redovisningsekonom (tidigare YH-utbildning)

Ekonomiassistent med praktiktid

Fler än 70% av deltagarna ger kursen en 8 eller högre i betyg på en 10-gradig skala.