Sagt om oss av studerande, lärare och kunder

Sagt om våra onlinestudier

"Bra röst på läraren, behaglig att lyssna på."

"Jag tyckte det var lätt att få svar från lärarna när jag behövde, samt att det var skönt att kunna lägga upp och planera kursen efter hur man själv önskade att studietiden skulle fördelas. Allt var mer än perfekt."

"Är supernöjd, jag kunde läsa i min egen takt. Underbara lärare med stort tålamod och förståelse."

"Olika typer av uppgifter vilket innebar variation: att få leta upp lagar och paragrafer själv. Att det var enkelt att hela tiden gå tillbaka för att repetera om det var något man funderade på och att det var lätt förståeligt."

"Eftersom jag gick två olika kurser med två olika lärare så var kurserna bra på olika sätt och upplagda på olika sätt. Mycket bra presentationer och övningsprov under kursens gång där man kunde öva sina kunskaper innan prov. Bra upplägg på båda kurserna. Bra lärare med pedagogik på olika sätt. Mycket bra kontakt och snabba svar från skolan."

Sagt om våra kurser och utbildningar

"Är väldigt nöjd med kursen, upplägget var bra. Pia (kursledaren) presenterade sig själv och välkomnade mig. Jag tyckte att Pia gav väldigt bra information och hon svarade snabbt när jag hade frågor. Hon rättade svaren och skrev kommentarer, vilket var jättebra: svarade jag fel, gav hon inte svaret direkt utan man fick leta vidare på den aktuella sidan efter svaret. Toppen att kunna studera hemma i lugn och ro."
Christina Nilsson, Arbetsrätt Online, hösten 2019

"För lite mer än ett år sen fick jag mitt certifikat som ekonomiassistent. Jag vill tacka för en bra utbildning och all hjälp med mitt studerande, det har varit väldigt lärorikt och intressant. En månad efter jag fick mitt certifikat fick jag mitt första jobberbjudande. Idag så här ett år efter utbildningen jobbar jag som redovisningsassistent på en redovisningsbyrå. Tack igen för en bra utbildning!"
Linn Smedberg, Certifierad Ekonomiassistent online, hösten 2018

”Innehållet i kurserna och själva kursplaneringen tycker jag har varit mycket bra. Ett extra stort tack till er på administrationen som varit så snälla och ställt upp för mig när jag behövt be om extra tid. Ni är guld värda! Utan er hjälp hade jag inte kunnat genomföra hela kurspaketet.”
Sandra Näslund, Nykvarn, Ekonomiassistent med löneadministration, hösten 2018.

"Utbildningen var helt perfekt för mig som kunde fortsätta jobba extra kombinerat med skolan. Jag var så otroligt nöjd med samtliga lärare och jag längtade till skolan varje dag. Jag fick redan innan jag började utbildningen ofta höra att det var stor brist på duktiga löneadministratörer. Det stämmer verkligen då jag faktiskt hade två jobberbjudanden bara några veckor efter att jag var klar med utbildningen. Jag tackade ja till det ena och det känns otroligt kul att kunna komma ut i min nya arbetsroll så snabbt. Jag kan verkligen rekommendera Påhlmans Handelsinstitut och speciellt utbildningen Certifierad Löneadministratör."
Amanda Bjur, Certifierad Löneadministratör med bokföring och praktikhösten 2016