Word - Bas, distans

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
3 744 kr ink. moms.
Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i Word? I samarbete med Learnesy erbjuder vi ett lätt, enkelt och roligt sätt att lära dig grunderna i Microsoft Word via självstudier. Start inom två arbetsdagar på distans för maximal frihet.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs får du intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar ett 50-tal pedagogiska lektioner. Du väljer enkelt vilka lektioner som passar din kunskapsnivå.
Inom två vardagar efter din anmälan får du login och kan börja kursen helt på distans.

Målgrupp

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som regelbundet arbetar i Word och känner att du har mer att lära och få ut av programmet.

Målet  

är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av Word samt göra det till ett naturligt hjälpmedel både i arbetet och privat. 

Förkunskaper 

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Innehåll 

 1.  Lär känna Word
 2.  Redigera text
 3.  Formatera text
 4.  Formatera paragrafer
 5.  Formatera sidor
 6.  Formatera med stil och teman
 7.  Arbeta med tabeller
 8.  Lägg till illustrationer
 9.  Använd makro och bygg block
 10.  Godkänn ditt dokument
 11.  Dela dokument

Kursen genomförs via självstudier och omfattar 50 lektioner indelade i elva kapitel. Den börjar med att lära ut grunderna så att du enkelt kan navigera i programmet. Även om du idag är bekant med grunderna i Word rekommenderar vi att du går igenom alla filmerna för att lära dig det på rätt sätt från början.

Svårighetsgraden ökar successivt och på vägen till sista kapitlet som är ”Dela dokument” så lär du dig mycket om hur du använder mallar för att spara tid, hur du skapar och arbetar med tabeller samt hur du får dokumentet att bli snyggt och enkelt att arbeta med.
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av.

Exempellektion från kursen.

Kursen ingår i Officepaketet - komplett kurspaket, online tillsammans med kurserna PowerPoint, Outlook och Excel.

Studiematerial och support

Allt material som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på hittar du via ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. Kursen hålls givetvis aktuell av Learnesys produktutvecklare som också ger dig support via support@learnesy.com och 070-456 86 80 samt frågor & svar.

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Tekniska förutsättningar

Du behöver ha tillgång till dator eller läsplatta med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på Word 2016 på svenska. Har du Word på engelska eller en äldre version av Word så har du fortfarande stor nytta av kursen. Macbook med Office 365 fungerar också utmärkt.

Anmälan och avgift

2 995 kronor inklusive moms (25%).
3 744 kronor exklusive moms.

 • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här
 • Under din studietid hos oss får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
 • Du har möjlighet att förlänga denna kurs 12 månader mot en kostnad som är 50 % av avgiften.
 • När du bokar kurs inom sex månader efter avslutad kurs/utbildning får du 10 % i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
 • Frågor & svar. 
 • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
 • Våra köpevillkor.

Frågor? Alltid hjärtligt välkommen!

Kontakta oss gärna på info@phi.se vid frågor.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.