PowerPoint - Bas, distans

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
3 744 kr ink. moms.
Behöver du lära dig Powerpoint från grunden eller förbättra dig i programmet? I kursen får du kunskaperna på ett enkelt och lättsamt sätt. Valbar start på distans för maximal frihet.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med en tillhörande övningar och avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill. Inom två arbetsdagar efter anmälan kan du börja dina studier.

Efter genomförd kurs får du ett intyg och du kan när som helst repetera om det är något du har glömt eller vill kika på igen. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innehåller 76 pedagogiska lektioner. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå.

 

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i PowerPoint och snabbt vill utvecklas till att effektivt hantera programmet och utnyttja dess fulla potential så att dina presentationer ser professionella ut.

Mål 

Målet är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av PowerPoint och göra programmet till ett naturligt hjälpmedel i arbetet och privat.

Förkunskaper

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Innehåll

 1.  Lär känna PowerPoint
 2.  Före du börjar med presentationen
 3.  Hur du arbetar med sidorna
 4.  Lägg in och formatera bilder
 5.  Lägg till innehåll i presentationen
 6.  Lägg till figurer, diagram och illustrationer
 7.  Lägg till video, ljud och animeringar
 8.  Förbered dig för presentation
 9.  När du ska presentera
 10.  Återanvänd och dela presentationen

Kursen omfattar 76 lektioner är indelade i tio kapitel helt på distans. Den börjar med att lära ut grunderna så att du enkelt kan navigera i programmet. Även om du idag är bekant med grunderna i PowerPoint rekommenderar vi att du går igenom alla filmerna för att lära dig på det mest effektiva sättet från början. Svårighetsgraden ökar sedan successivt och på vägen till sista kapitlet lär du dig allt från att bygga upp din presentation till att förbereda dig samt tekniker i PowerPoint när du ska hålla en presentation i skarpt läge.
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av.

Exempellektion från kursen.


Kursen ingår i Officepaketet - komplett kurspaket, online tillsammans med kurserna Word, Outlook och Excel.

Studiematerial och support

Du studerar på distans och allt material som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på hittar du via ditt personliga konto. Kursen hålls givetvis aktuell av Learnesys produktutvecklare som också ger dig support via support@learnesy.com och 070-456 86 80 samt frågor & svar.

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Tekniska förutsättningar

Du behöver ha tillgång till dator eller läsplatta med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på PowerPoint 2016 på svenska. Har du PowerPoint på engelska eller en äldre version  är det inga problem, du har fortfarande stor nytta av kursen. Har du en Macbook med Office 365 går det också bra.

Avgift och anmälan

2 995 kronor exklusive moms.
3 744 kronor inklusive moms (25%).

 • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här. Där finns även möjlighet att använda Swish.
 • Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
 • Du har möjlighet att förlänga denna kurs 12 månader mot en kostnad som är 50 % av avgiften.
 • När du bokar kurs inom sex månader efter avslutad kurs/utbildning får du 10 % i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
 • Frågor & svar. 
 • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
 • Våra köpevillkor.

Frågor? Alltid hjärtligt välkommen!

Kontakta oss gärna på info@phi.se vid frågor.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.