Outlook - Bas, distans

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
3 744 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att lära sig Outlook! Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en kurs i Microsoft Outlook. Valfri start på distans för maximal frihet.

Om kursen

Pedagogiken på Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med tillhörande övningar och avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är vill repetera. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar 30 pedagogiska videolektioner. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare och också till dig som regelbundet arbetar i Outlook och känner att du har mer att lära och få ut av programmet.

Mål 

Du får kunskaper i hur du korrekt sätter upp ditt konto, hur du håller ordning och får en bra struktur i din inkorg, bland dina kontakter och i din kalender.

Förkunskaper 

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Innehåll 

 1. Introduktion till Outlook
 2. Kom igång med din e-post
 3. Skapa struktur för dina kontakter
 4. Håll ordning i inkorgen
 5. Lär dig använda kalendern
 6. Få kontroll med arbetsuppgifter

Kursen omfattar 30 lektioner indelade i sex kapitel. Även om du är bekant med grunderna rekommenderar vi att du går igenom alla filmerna för att lära dig på rätt sätt från början. Lektionerna är 1-3 minuter långa för att användaren ska hålla koncentrationen uppe och snabbt kunna repetera moment.

Kursen ingår i Officepaketet - komplett kurspaket, online tillsammans med PowerPoint, Word och Excel.
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av.

Exempellektion från kursen.

Studiematerial och support

Du studerar på distans och allt material som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på hittar du via ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. Kursen hålls givetvis aktuell av Learnesys produktutvecklare som också ger dig support via support@learnesy.com och 070-456 86 80 samt frågor & svar.

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Tekniska förutsättningar

Du behöver ha tillgång till dator eller läsplatta med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på Outlook 2016 på svenska. Har du Outlook på engelska eller en äldre version kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du en Macbook med Office 365 går det också bra.

Anmälan och avgift

2 995 kronor exklusive moms.
3 744 kronor inklusive moms (25%).

 • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här. Där finns även möjlighet att använda Swish.
 • Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
 • Du har möjlighet att förlänga denna kurs 12 månader mot en kostnad som är 50 % av avgiften.
 • När du bokar kurs inom sex månader efter avslutad kurs/utbildning får du 10 % i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
 • Frågor & svar. 
 • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
 • Våra köpevillkor.

Frågor? Alltid hjärtligt välkommen!

Kontakta oss gärna på info@phi.se vid frågor.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.