Officepaketet - komplett kurspaket, distans

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
6 244 kr ink. moms.
Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i Word, PowerPoint, Outlook och Excel? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en omfattande utbildning i Microsofts programvaror. Valbar start på distans för maximal frihet.

Om kursen

Pedagogiken bygger på korta lektioner, i genomsnitt tre minuter, med tillhörande övningar och avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs får du ett intyg och du kan när som helst under studietiden logga in för att repetera. Ditt abonnemang sträcker sig över ett helt år och innefattar 379 pedagogiska videolektioner á 1-3 minuter. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå.

Målgrupp

Passar dig som är nybörjare och även dig som regelbundet arbetar i programmen och vill lära dig ännu mera om dem.

Målet

är att du blir en bekväm och effektiv användare av Word, PowerPoint, Outlook och Excel samt gör dem till ett naturligt hjälpmedel både för arbete och privat.

Förkunskaper

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Innehåll

Word - bas, online: elva kapitel på 50 lektioner 
Powerpoint - bas, online: tio kapitel på 50 lektioner
Outlook - bas, online: sex kapitel på 30 lektioner
Excelpaketet 3 i 1, online: tre kurser med 249 lektioner

Välkommen att höra av dig för att se detaljerat innehåll om kurserna ovan, de går även att boka separat och genomförs helt på distans.
 
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av.

 

Navigering i kurserna.

 

Tekniska förutsättningar

Kursen är inspelad i Excel 2019 och fungerar bra för skrivbordsversionen av Office 2007/2010/2013/2016/2019/365 samt Excel på engelska/äldre version av Excel. Har du en Mac-book kan du uppleva större skillnader i gränssnitten.

Studiematerial och support

Du studerar på distans och allt material som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på hittar du via ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. Kursen hålls givetvis aktuell av Learnesys produktutvecklare som också ger dig support via support@learnesy.com och 070-456 86 80 samt frågor & svar.

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Avgift och anmälan

4 995 kronor exklusive moms. 
6 244 kronor inklusive moms (25%).

  • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här. Där kan du också använda Swish.
  • Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
  • Du har möjlighet att förlänga denna kurs 12 månader mot en kostnad som är 50 % av avgiften.
  • När du anmäler dig till ytterligare studier inom sex månader efter avslutad kurs/utbildning får du 10 % i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
  • Frågor & svar.
  • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
  • Våra köpevillkor.

Frågor? Alltid hjärtligt välkommen!

Kontakta oss gärna på info@phi.se vid frågor.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.