Excelpaketet 3 i 1, distans

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
6 244 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att fördjupa dig i Excel! I samarbete med Learnesy erbjuder vi ett stadigt utbildningspaket i Microsoft Excel. Med dessa tre kurser förbättrar du snabbt dina kunskaper! Valbar start på distans för maximal frihet.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med tillhörande övningar och avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobiltelefon dygnet runt – när du vill och var du vill helt på distans.

Inom två arbetsdagar efter din anmälan får du login och kan börja.

Efter genomförd kurs får du ett intyg och du kan när som helst under ett år logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt: Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar 249 pedagogiska videolektioner i HD-kvalité. Du väljer enkelt själv vilka lektioner som passar just din kunskapsnivå. Kursen kan göras på svenska eller engelska.

Målgrupp

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och också till dig som regelbundet arbetar i Excel och känner att du har mer att lära och få ut av programmet. 

Mål 

Excelpaketet ger dig tillgång till Learnesys tre kurser i Excel och kommer att ge dig ett "svart bälte" i Excel. Du får full tillgång till kurser som ger dig de rätta grunderna i programmet och de går också på djupet igenom de viktiga områdena Funktioner och Pivottabeller.

Förkunskaper 

Svenska eller engelska: du väljer vid anmälan.

Innehåll 

  • Excel - Bas, online
  • Excel - Fördjupning Funktioner, online
  • Excel - Fördjupning Pivottabeller, online


Kursen omfattar totalt 249 videolektioner som är indelade i tre olika kurser. Som alla Learnesys kurser består lektionerna av korta filmer på 1-3 minuter, det ska vara enkelt och roligt för dig att ta till dig kunskapen.

Kurserna är indelade i lättnavigerade kapitel och med Learnesys favoritfunktion kan du själv spara de lektioner som du snabbt vill återgå till för att repetition.

Excelpaketet ingår i Officepaketet - komplett kurspaket, online tillsammans med kurserna Outlook, PowerPoint och Word.
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av. 

Navigering i kurserna.
 

Studiematerial och support

Du studerar på distans och allt material som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på hittar du via ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. Kursen hålls givetvis aktuell av Learnesys produktutvecklare som också ger dig support via support@learnesy.com och 070-456 86 80 samt frågor & svar.

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Tekniska förutsättningar

Kursen är inspelad i Excel 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2013/2016/365. Har du Excel på engelska eller en äldre version av Excel kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du en Mac kan du uppleva större skillnader i gränssnitten.

Avgift och anmälan

6 244 kronor inklusive moms (25 %). 
4 995 kronor exklusive moms.

  • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här. Där finns även möjlighet att använda Swish.
  • Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
  • När du bokar kurs inom sex månader efter avslutad kurs/utbildning får du 10 % i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
  • Frågor & svar. 
  • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
  • Våra köpevillkor.

Förlängning

Du har möjlighet att förlänga denna kurs 12 månader mot en kostnad som är 50 % av ordinarie avgift.

Frågor? Alltid hjärtligt välkommen!

Kontakta oss gärna på info@phi.se vid frågor.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.