Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Från start till certifiering och vidare till nytt jobb!

I slutet av augusti 2019 påbörjade Angelica utbildningen Certifierad Löneadministratör med bokföring, online på Påhlmans Handelsinstitut. Här berättar hon hur det gick från det att utbildningen startade till den slutliga certifieringen samt om det lyckliga beskedet att hon fått nytt jobb!

PHI-AnAs-2020.jpg

Jag var lite orolig över hur det skulle fungera, att vara disciplinerad och sköta studierna på egen hand. Det visade sig gå alldeles utmärkt. Jag betade i lugn och ro av kurserna och fick fin guidning genom alla delar. Lärarna har varit fantastiskt duktiga på att återkoppla, svara på kluriga frågor och bryta ner svårigheterna samt på ett enkelt sett förklarat när jag inte förstått. En god hjälp har även varit de små chattrådarna där man ofta kunnat finna svaren man söker och med den hjälpen kunnat lösa uppgiften. Kurserna har varit bra upplagda, intressanta och efter varje kapitel har jag känt att jag lärt mig något nytt.

För sex dagar sedan fick jag beskedet att jag klarat min sista tenta och nu är färdig med min utbildning. Wow, jag gjorde det! Efter dessa sex dagar fick jag även den bästa julklappen, ett nytt jobb som ekonomiassistent, jag kommer alltså få jobba med både lön och bokföring! Det ska bli så kul att få testa mina kunskaper och utveckla dem mer. Med andra ord, det här är en av de bästa investeringarna jag gjort i mig själv. Inte bara det, jag funderar redan på att bygga på med någon ytterligare del i min utbildning, och då såklart genom Påhlmans Handelsinstitut!