Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

En perfekt kombination av online och ekonomi

Trots att Susanne Rask bor i Stockholm så valde hon att studera online på vår utbildning Certifierad ekonomiassistent med löneadministration. Hon har tidigare studerat på distans och uppskattar möjligheten att kunna kombinera studier och fritid, framför allt nu då hon är nybliven hundägare.

Hur kommer det sig att du valde att studera online?

Jag valde att studera online då jag har stor självdisciplin och goda resultat av tidigare onlinestudier men även för att jag kunde vara hemma med vår hund som bara var en liten valp när jag började studera. Det blev en perfekt kombination. Jag valde ekonomi för att jag älskar att arbeta med siffror. Att löner var inkluderat i utbildningen var även det ett stort plus då jag alltid sett detta område som svårt men väldigt intressant. Kombinationen gör att jag dessutom har en bredare grund att stå på när det är dags för mig att söka mig ut på arbetsmarknaden.

Vad var det bästa med utbildningen?

Det bästa med utbildningen var två helt fantastiska lärare som undervisade på ett så bra sätt. Hur svårt jag än tyckte att vissa delar var så hjälpte de alltid till så att man förstod allt. Utbildningens upplägg hade en bra mix av korta videofilmer och praktiska övningar. Det fanns även en del där man kunde ställa egna frågor och ta del av andras, vilket var till stor hjälp. Alla delar presenterades och förklarades grundligt och jag fick god tid på mig att genomföra utbildningen så jag kände aldrig någon stress.

Hur hittade du till oss på Påhlmans Handelsinstitut?

Jag sökte på nätet efter ekonomiutbildningar och Påhlmans Handelsinstitut stod ut genom väldigt bra recensioner och att kursinnehållet hade hög kvalité. Det kändes rätt i magen att välja just denna utbildning. Nu har jag en stabil grund att stå på trots rådande svårigheter i samhället på grund av pandemin.