Certifierad löneutbildning för ekonomer, online

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
34 750 kr ink. moms.
Arbetar du redan med ekonomi och redovisning och vill förstärka din kompetens inom lön? Här får du användbara kunskaper inom löneprocessen. Vi varvar med teoripass och datapass där du jobbar i Fortnox Lön via nätet. Valfri start på distans för maximal frihet.

Om utbildningen

När du väljer Påhlmans kan du vara säker på hög kvalitet på både lärare och innehåll. Arbetsgivare vet att vi levererar kompetens. Därför är studier hos Påhlmans en förstärkande faktor i ditt CV.

Här ingår Arbetsrätt I och II, Löneadministration I och II. Efter genomförd utbildning får du ett intyg på dina kunskaper om du har slutfört alla moment i respektive kursdel. Du kan även välja att göra tentamen i Arbetsrätt, Löneadministration I och II med godkänt resultat blir du certifierad, vilket ger ytterligare tyngd i ditt CV.

Start

Du studerar på distans och börjar när det passar dig: inom två arbetsdagar efter anmälan får du inloggning och du har tillgång till utbildningen i 12 månader. Det ger dig maximal frihet att studera när, var och hur du vill.

Program

• Arbetsrätt I, 12 tim
• Arbetsrätt II, 12 tim
• Löneadministration I, 33 tim
• Löneadministration II, 36 tim

Totalt får du 93 studietimmar skapade av experter inom branschen. Teori och praktiska övningar varvas för att skapa de bästa förutsättningarna för just ditt lärande. Boken Anställda: Praktisk handbok för arbetsgivare, senaste utgåvan, införskaffas på egen hand. Förlag: Björn Lundén Information. Cirkapris i bokhandeln; 600 kr eller som e-bok ca 300 kr.

Vill du se det detaljerade programmet? Vänligen mejla info@phi.se.   

Målgrupp och förkunskaper

Passar dig som redan arbetar inom ekonomi och vill avancera vidare med arbete på en löne-avdelning.

  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • För att tillgodose dig utbildningen på bästa sätt så är det önskvärt att du är yrkesverksam inom ekonomi och/eller ska arbeta på en löneavdelning inom kort.

Certifiering ingår

Efter Arbetsrätt I och II samt Löneadministration I och II har du möjlighet att skriva en tentamen online på bestämd dag och tid som du meddelar din lärare med en veckas framförhållning. Provtiden är begränsad till tre timmar från påkoppling till att du skickar in provet till din lärare. Certifieringen ingår i avgiften och även en eventuell omtentamen.

Om du inte vill certifiera dig får du ett intyg efter avslutad utbildning.

Bra att veta

Avgift, anmälan och finansiering

27 800 kronor exklusive moms.
34 750 kronor inklusive moms (25%).

  • Frivillig tentamen i Personaladministration, Löneadministration I och Löneadministration II ingår i avgiften.
  • I samarbete med Human Finans erbjuds förmånligt lån till avgiften upp till 36 månader: ansök först hos dem för att få godkänd låneansökan. Efter det bokar du dina studier hos oss.
  • Våra köpevillkor.

Nästa steg

Fortsättningsmöjligheter är: Löneengelska, online - English for Payroll accountants.

Om du vill dubbelcertifiera dig till HR-koordinator genom att lägga till dessa två kurser går det utmärkt. Ange DC.

  • Coachande förhållningssätt: avgift 7 375 kr inklusive moms.
  • Personaladministration med rekrytering: avgift 10 875 kr inklusive moms.

När du bokar en kurs/utbildning inom sex månader efter avslutade studier får du 10% i rabatt.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss

Om du är nyfiken på utbildningen, kontakta vår rådgivare och säljrepresentant Åsa Rooper Lindfors på 010-157 63 78. Du har även möjlighet att boka personlig rådgivning.

Tips!
Knyt kontakt med oss på LinkedIn och berätta att du studerar till Certifierad Löneutbildning för ekonomer, det breddar ditt yrkesnätverk.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881 och utbildat mer än 300 000 personer.

 

Om utbildningen