Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Word - Bas, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
2 495 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att lära sig Word! Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i Word? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en kurs i Microsoft Word.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar ett 50-tal pedagogiska lektioner i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå!
Vi erbjuder löpande starter under hela året.

Målgrupp

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som regelbundet arbetar i Word och känner att du har mer att lära och få ut av programmet.

Kursens mål 

Målet är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av Word och göra det till ett naturligt hjälpmedel både i arbetet och privat. 

Förkunskaper 

Du behärskar svenska i tal och skrift vilket motsvarar godkänt i Svenska/Svenska som andraspråk kurs A och B, alternativt nivå B2 enligt Europarådets nivåskala (GERS).

Innehåll 

 1.  Lär känna Word
 2.  Redigera text
 3.  Formatera text
 4.  Formatera paragrafer
 5.  Formatera sidor
 6.  Formatera med stil och teman
 7.  Arbeta med tabeller
 8.  Lägg till illustrationer
 9.  Använd makro och bygg block
 10.  Godkänn ditt dokument
 11.  Dela dokument

Kursen omfattar ungefär 50 lektioner som är indelade i elva kapitel. Den börjar med att lära ut grunderna så att du enkelt kommer att kunna navigera i programmet. Även om du idag är bekant med grunderna i Word rekommenderar vi att du går igenom alla filmerna för att lära dig det på rätt sätt från början. Svårighetsgraden ökar sedan successivt och på vägen till sista kapitlet som är ”Dela dokument” så lär du dig mycket om hur du använder mallar för att spara tid, hur du skapar och arbetar med tabeller samt hur du får dokumentet att bli snyggt och enkelt att arbeta med.

Kursen ingår i Officepaketet - online tillsammans med kurserna PowerPoint, Outlook och Excel.
Klicka på länken ovan för att läsa mer och boka hela kurspaketet för en lägre avgift. 


Exempel från kursen  

Kursmaterial 

Allt kursmaterial som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på finns på ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. 

Tentamen

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet. När du har svarat rätt på alla prov får du ett diplom som ett intyg på att du har klarat av Wordutbildningen. Efter att du har fått diplomet har du fortsatt tillgång till alla lektioner. 

Tekniska förutsättningar

Du behöver ha tillgång till dator eller läsplatta med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på Word 2016 på svenska. Har du Word på engelska eller en äldre version av Word kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du en Macbook med Office 365 går det också bra.

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga studielån. Gå in på Human Finans hemsida och följ de enkla instruktionerna alternativt ring telefonnummer 08-560 201 15.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du 6 % i rabatt på Bokus och 10 % i rabatt på Akademibokhandeln.

Frågor? Välkommen!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Våra köpevillkor.

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se