Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

PowerPoint - Bas, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
2 495 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att lära sig PowerPoint! Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i PowerPoint? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en kurs i Microsoft PowerPoint.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.
Vi erbjuder löpande starter under hela året.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett kursintyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innehåller cirka 50 pedagogiska lektioner i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå!

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i PowerPoint och snabbt vill utvecklas till att effektivt hantera programmet och utnyttja dess fulla potential så att dina presentationer ser professionella ut.

Kursens mål 

Målet med kursen är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av PowerPoint och göra det till ett naturligt hjälpmedel både i arbetet och privat.

Förkunskaper

Du behärskar svenska i tal och skrift vilket motsvarar godkänt i Svenska/Svenska som andraspråk kurs A och B, alternativt nivå B2 enligt Europarådets nivåskala (GERS).

Kursinnehåll

  1.  Lär känna PowerPoint
  2.  Före du börjar med presentationen
  3.  Hur du arbetar med sidorna
  4.  Lägg in och formatera bilder
  5.  Lägg till innehåll i presentationen
  6.  Lägg till figurer, diagram och illustrationer
  7.  Lägg till video, ljud och animeringar
  8.  Förbered dig för presentation
  9.  När du ska presentera
  10.  Återanvänd och dela presentationen

Kursen omfattar cirka 50 lektioner som är indelade i tio kapitel. Den börjar med att lära ut grunderna så att du enkelt kommer kunna navigera i programmet. Även om du idag är bekant med grunderna i PowerPoint rekommenderar vi att du går igenom alla filmerna för att lära dig det på rätt sätt från början. Svårighetsgraden ökar sedan successivt och på vägen till sista kapitlet lär du dig allt från att bygga upp din presentation till att förbereda dig, samt tekniker i PowerPoint när du faktiskt ska hålla i en presentation.

Kursen ingår i Officepaketet - online tillsammans med kurserna Word, Outlook och Excel.
Klicka på länken ovan för att läsa mer och boka hela kurspaketet för en lägre avgift.


Exempel från kursen 

Kursmaterial

Allt kursmaterial som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på finns på ditt personliga konto som du når genom att du loggar in på kurssidan.

Tentamen 

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet. När du har svarat rätt på alla prov får du ett diplom som ett intyg på att du har klarat av PowerPointkursen. Även efter att du har fått intyget har du fortsatt tillgång till alla lektioner.

Tekniska förutsättningar

Du behöver ha tillgång till dator eller läsplatta med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på PowerPoint 2016 på svenska. Har du PowerPoint på engelska eller en äldre version  är det inga problem, du har fortfarande stor nytta av kursen. Har du en Macbook med Office 365 går det också bra.

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga studielån. Gå in på Human Finans hemsida och följ de enkla instruktionerna alternativt ring telefonnummer 08-560 201 15.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du 6 % i rabatt på Bokus och 10 % i rabatt på Akademibokhandeln.

Frågor? Välkommen!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Våra köpevillkor.

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se