Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Officepaketet - komplett kurspaket, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
4 590 kr ink. moms.
Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i Word, PowerPoint, Outlook och Excel? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en omfattande utbildning i Microsofts programvaror.

Om kursen

Pedagogiken bygger på korta lektioner, i genomsnitt tre minuter, med tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs får du ett intyg och du kan när som helst under studietiden logga in för att repetera. Ditt abonnemang sträcker sig över ett helt år och innefattar totalt 400 pedagogiska videolektioner á 1-3 minuter i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå.

Målgrupp


Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som regelbundet arbetar i programmen och känner att du har mer att lära och få ut av dem.

Mål


Målet är att du blir en bekväm och effektiv användare av Word, PowerPoint, Outlook och Excel samt gör dem till ett naturligt hjälpmedel både för arbete och privat.

Förkunskaper


Du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande godkänt i Svenska/Svenska som andraspråk kurs A och B, alternativt nivå B2 enligt Europarådets nivåskala (GERS).

Innehåll

Word - Bas, online - elva kapitel på ett 50-tal lektioner 
PowerPoint - Bas, online - tio kapitel på ett 50-tal lektioner
Outlook - Bas, online - sex kapitel på ett 30-tal lektioner
Excelpaketet 3 i 1, online - tre kurser på totalt 249 lektioner.

Vänligen se mer detaljerat innehåll genom att klicka på länkarna ovan. Kursdelarna går även att boka separat.

Tekniska förutsättningar
Du behöver ha tillgång till dator med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på Officepaketet 2013 på svenska. Har du programvarorna på engelska eller en äldre version av programmen är det inga problem, du har fortfarande stor nytta av kursen. Har du däremot en Mac kan du uppleva större skillnader i gränssnitten och behöver ha en installerad windows-miljö.

Studiematerial

Allt studiematerial finns på ditt personliga konto som du når via inloggning på kurssidan.

Tentamen
Samtliga lektioner åtföljs av ett kunskapstest. När du har svarat rätt på alla prov får du ett diplom som ett intyg på att du har klarat av utbildningen. Efter att du har fått intyget har du fortsatt tillgång till alla lektioner.

Finansiering

I samarbete med Human Finans rekommenderar vi det räntefria lånet till avgiften: Välkommen in på Human Finans hemsida alternativt ring telefonnummer 08-560 201 15.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du 6 % i rabatt på Bokus och 10 % i rabatt på Akademibokhandeln.

Frågor? Välkommen!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Våra köpevillkor.

 

#sattfartpåkarriärersedan1881

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se