Excel - Fördjupning Pivottabeller, online

Information

Plats
Studier utan träffar
Avgift
3 119 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att fördjupa dig i Excel! I samarbete med Learnesy erbjuder vi en fördjupning i Microsoft Excel Pivottabeller. Här förbättrar du snabbt dina kunskaper.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill, och väljer själv ditt startdatum.

Efter genomförd kurs får du ett intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar 50 pedagogiska videolektioner i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå.

Kursen kan göras på svenska, engelska eller norska.

 

 

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har grunderna i Excel och även till dig som regelbundet arbetar med analyser och vill fördjupa dina kunskaper för att få ut ännu mera av programmet.

Målet 

är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av Excel och göra det till ett naturligt hjälpmedel både för jobbet och i det privata.

Förkunskaper 

 • Grunderna i Excel, saknar du det kan du starta med kursen Excel - Bas, online.
 • Svenska, engelska eller norska: du väljer vid anmälan.

Innehåll 

 •  Introduktion till pivottabeller
 •  Att bygga och gruppera pivottabeller
 •  Sortera och filtrera pivottabeller
 •  Utsnitt
 •  Beräkningar, format och tips i pivottabeller
 •  Pivotdiagram

Kursen ingår i Officepaketet - komplett kurspaket, online tillsammans med kurserna Outlook, PowerPoint, Word, Excel grund och Excel fördjupning funktioner.
Vi erbjuder även ett paket med bara Excelkurserna – Excelpaketet 3 i 1, online.
Vänligen klicka på länkarna ovan för att läsa mer och boka kurspaketen för en lägre avgift.
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av.

 

Exempellektion från kursen.

 

Studiematerial 

Allt material, som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på, finns på ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. 

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Tekniska förutsättningar

Kursen är inspelad i Excel 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2013/2016/365. Har du Excel på engelska eller en äldre version av Excel kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du däremot en Mac-book kan du uppleva större skillnader i gränssnitten.

Avgift och anmälan

2 495 kronor exklusive moms.
3 119 kronor inklusive moms (25 %).

 • Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala, anges efter Anmäl dig här. Där har du också möjlighet att använda Swish.
 • När du bokar kurs inom sex månader efter avslutad kurs/utbildning får du 10 % i rabatt med webbkod som hittas i kallelsen.
 • Våra köpevillkor.
 • Frågor & svar.

Förlängning

Du har möjlighet att förlänga denna kurs 12 månader mot en kostnad som är 50% av ordinarie avgift.

Frågor? Alltid hjärtligt välkommen! 

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.