Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Excel - Fördjupning Pivottabeller, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
1 869 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att fördjupa dig i Excel! I samarbete med Learnesy erbjuder vi en fördjupning i Microsoft Excel Pivottabeller. Med den här onlinekursen förbättrar du snabbt dina kunskaper.

Om kursen

Pedagogiken i Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs får du ett intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar 50 pedagogiska videolektioner i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå! Vi erbjuder löpande starter.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har grunderna i Excel och även till dig som regelbundet arbetar med analyser och vill fördjupa dina kunskaper för att få ut ännu mera av programmet.

Mål 

Målet är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av Excel och göra det till ett naturligt hjälpmedel både för jobbet och i det privata.

Förkunskaper 

Du behärskar svenska i tal och skrift vilket motsvarar godkänt i Svenska/Svenska som andraspråk kurs A och B, alternativt nivå B2 enligt Europarådets nivåskala (GERS).
Grunderna i Excel, saknar du det kan du starta med kursen Excel - Bas, online.

Innehåll 

  •  Introduktion till pivottabeller
  •  Att bygga och gruppera pivottabeller
  •  Sortera och filtrera pivottabeller
  •  Utsnitt
  •  Beräkningar i pivottabeller
  •  Format och tips för pivottabeller
  •  Pivotdiagram

Kursen ingår i Officepaketet - online tillsammans med kurserna Outlook, PowerPoint, Word, Excel grund och Excel fördjupning funktioner.
Vi erbjuder även ett paket med bara Excelkurserna – Excelpaketet 3 i 1, online.
Vänligen klicka på länkarna ovan för att läsa mer och boka kurspaketen för en lägre avgift.

Kursmaterial 

Allt kursmaterial som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på finns på ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. 

Tentamen

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet. När du har svarat rätt på alla prov får du ett diplom som ett intyg på att du har klarat av utbildningen. Efter att du har fått diplomet har du fortsatt tillgång till alla lektioner. 

Tekniska förutsättningar

Kursen är inspelad i Excel 2016 och fungerar bra för alla med Office 2007/2010/2013/2016/365. Har du Excel på engelska eller en äldre version av Excel kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du däremot en Mac-book kan du uppleva större skillnader i gränssnitten.

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga studielån. Gå in på Human Finans hemsida och följ de enkla instruktionerna alternativt ring telefonnummer 08-560 201 15.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du 6 % i rabatt på Bokus och 10 % i rabatt på Akademibokhandeln.

Frågor? Välkommen! 

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Våra köpevillkor.

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se