Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Studerande

Deklarera i Handelsbolag, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
4 875 kr ink. moms.
Tycker du att det verkar svårt och lite läskigt att deklarera själv för ditt företag? I den här kursen får du steg för steg se hur du plockar siffra för siffra - från din bokföring - in i din deklarationsblankett.

Om kursen

Den här kursen riktar sig till dig som är absolut nybörjare och den är upplagd helt utan krångel eller besvärliga uträkningar. Längre fram kanske du vill fördjupa dig i smarta avdrag och lära dig att utnyttja alla finesser som deklarationsblanketten erbjuder - fast med ett extra pris för det - och då finns det fördjupningskurser. I den här kursen gör vi det så enkelt som möjligt för att du snabbt kommer igång och får se att du visst klarar av att deklarera själv!

Du får stöd av en lärare på studieplattformen som följer dig genom hela ditt deklarationsarbete och du kan ställa frågor så fort något är oklart. Efter kursen får du ett intyg på dina kunskaper om du har genomfört alla delar och inlämningsuppgifter.

Mål

När du har gått den här kursen har du de grundläggande kunskaperna du behöver för att uppfylla Skatteverkets krav på dig.

Innehåll

  • Bokslutet
  • Blanketten INK4
  • Blanketten N3A
  • Räkna fram skatten

Lärare Suzanne Rehnlund

Här berättar vår lärare om kursen: Deklarera i Handelsbolag, online (film)

Målgrupp

Småföretagare och ekonomiassistenter/ekonomiansvariga i små företag som vill göra sin första deklaration på egen hand.

Förkunskaper

Du behärskar svenska i tal och skrift vilket motsvarar godkänt i Svenska/Svenska som andraspråk kurs A och B, alternativt nivå B2 enligt Europarådets nivåskala (GERS).

Så här går det till

I denna onlinekurs får du tillgång till interaktivt material bestående av undervisning via nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och tydliga instruktioner genom film, text och bild. Kursens samtliga sidor avslutas med "Frågor & Svar" där du smidigt kan kommunicera med din lärare. Där tas aktuella frågor upp och kan följas samt kommenteras även av andra deltagare. Läraren loggar in minst en gång per vardag. Allt material och alla samtliga moment är tillgängliga via din webbläsare i datorn och fungerar även via mobiltelefoner och läsplatta.

Studietid

Du väljer tempo på kursen själv: halvfart, normal eller intensiv. Tidigast är du klar efter en vecka och du kan som längst använda kursen i fyra månader efter inloggning. 

Vi tar emot anmälan löpande under året, så du kan starta dina studier när det passar dig: inom max tre arbetsdagar efter din anmälan så mejlar vi dig inloggningsuppgifterna.

Tekniska förutsättningar

Du har tillgång till egen dator, både PC och Mac fungerar bra för studieplattformen med operativsystemen Windows 10 och även MacOS, IOS, iPadOs och Android.  
Vi rekommenderar den senaste versionen av webbläsare Google Chrome eller Firefox. Du kan ladda ner och läsa filer som Excel och Pdf då det ingår i studiematerialet.
När det gäller uppkoppling/bandbredd rekommenderar vi 1MB/s vid t.ex. videouppladdning.

Avgift

4 875 kronor inklusive moms (25 %).

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga lån för utbildningen. Gå in på deras hemsida alternativt ring dem på nummer 08-560 201 15.

Frågor? Hjärtligt välkommen!

Du är alltid välkommen att kontakta oss på 010-157 64 34 och info@phi.se.

Våra köpevillkor.

FAQ

#sattfartpåkarriärersedan1881

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se