Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Affärsjuridik grund, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
5 875 kr ink. moms.
Affärsjuridik grund ger dig en bild av de lagar en företagare behöver känna till. Här lär du dig om företagets rättigheter och skyldigheter mot sina leverantörer och kunder.

Om kursen

Känner du till de lagar som är till för att hjälpa och skydda dig som företagare? Du kommer i den här kursen att få en liten inblick i några av de lagar ett företag måste ha koll på för att kunna driva sin verksamhet.

Ur innehållet

Företaget och lagstiftningen: Avtalsrätt, Konsumentköplagen och Marknadsföringslagen.
Utsökning och konkurs, Indrivning av skuld.

Om du önskar ett intyg på dina kunskaper när du har genomfört alla delar och inlämningsuppgifter, vänligen kontakta oss på Påhlmans Handelsinstitut så hjälper vi till med det.

Förkunskaper

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Så här går det till

Du får tillgång till interaktivt studiematerial bestående av undervisning via nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och tydliga instruktioner genom text och film.

Du får personlig kontakt och kan ställa frågor till din lärare i studieplattformen där du får svar inom 36 timmar, ibland snabbare.

Du väljer tempo på kursen själv och kan som längst studera i fyra månader efter inloggning.

Tekniska förutsättningar

Du har tillgång till egen dator, både PC och Mac fungerar bra för studieplattformen med operativsystemen Windows 10 och även MacOS, IOS, iPadOs och Android.  
Vi rekommenderar den senaste versionen av webbläsare Google Chrome eller Firefox. Du kan ladda ner och läsa filer som Excel och Pdf då det ingår i studiematerialet. När det gäller uppkoppling/bandbredd rekommenderar vi 1MB/s vid t.ex. videouppladdning.

Avgift 

5 875 kronor inklusive moms (25 %).

Våra köpevillkor.

Anmälan

Påhlmans erbjuder löpande starter året runt och vår ambition är att du efter din anmälan ska kunna sätta igång med dina studier inom max två arbetsdagar.

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga lån för utbildningen, välkommen in på Human Finans hemsida och följ de enkla instruktionerna alternativt ring nummer 08-560 201 15.

För dig med A-kassa

så kan det finnas möjlighet att behålla din ersättning under utbildningen, detta under förutsättning att du söker ett heltidsarbete och står till arbetsmarknadens förfogande. Kontakta din A-kassa och fråga vilka regler som gäller hos dem.
Om du behöver ett intyg till din A-kassa, vänligen anmäl dig till utbildningen så att vi får samtliga uppgifter, notera i meddelandefältet "Intyg A-kassa" så vet vi att din anmälan endast gäller om du får ett ok från din A-kassa: denna preliminära bokning gäller i högst 14 dagar.

Frågor? Varmt välkommen!

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

FAQ

#sattfartpåkarriärersedan1881

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se