Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Välkommen på föreläsning om Linkedin


Om Christos och Lagotto Executive Search & interim

”När jag påbörjar en process har jag en tydlig bild av vad kunden söker, det är mitt jobb som researcher att tänka större och utanför de vanliga nätverken. Genom ett gediget och intensivt arbete kan jag sedan presentera kandidater, oavsett hur specifik och svår kompetensen är ”säger Christos som arbetat med search i över tre år.

”Idag är det över 70 % av alla jobb som inte är utannonserade. Nu i vår digitaliserade värld har Linkedin blivit kandidatens digitala CV. Jag och mina medarbetare på Lagotto Search & Interim anser att Linkedin är en av de viktigaste rekryteringskanalerna ”

Christos lär ut och kommer ge hands-on exempel på vad du kan och bör göra för att ha en ökad chans att bli kontaktad av en rekryteringskonsult.

Lagotto Executive Search & interim utvecklar sin searchfunktion och har under hösten 2019 haft en praktikant från utbildningen Certifierad Researcher på Påhlmans Handelsinstitut

”Det är väldigt roligt och berikande att ha en praktikant som kan vara med i det dagliga searcharbetet och lära sig ta fram nya koncept till verksamheten. En praktikant inspirerar med det man lärt sig under utbildningen på Påhlmans Handelsinstitut för att sedan kunna applicera det i verkligheten.” säger searchkonsulten Christos Voglis som är handledare på Lagotto Search & Interim i Stockholm.