Lärare på Certifierad Paralegal online

Erik Rosqvist, huvudlärare i juridik och examinator

er_ro

Erik är jurist och har en jur.kand från Stockholms universitet. Han har i flera år undervisat studenter i juridik på såväl Stock­holms universitet, Södertörns högskola och Påhlmans Handels­institut. Han har en utmärkt förmåga att presentera juridikens centrala rättsområden på ett pedagogiskt och konkret sätt. Erik driver verksamheten Recollecta Juridik med att huvud­sakligen bistå mindre och mellanstora företag med frågor i juridiska ärenden, främst affärsjuridiska. Han ansvarar även för kursdelen i Kommunikation och metodik.

Marie Bråberg, lärare i juridik

ma_br-1

Marie är även lärare på YH-Paralegalutbildningen. Hon har en Jur.kand. och mångårig erfarenhet av olika utbildningsuppdrag och från finansbolag, arbetat som vd för inkassobolag och även ett flertal år på advokatbyrå. Författare och faktagranskare till juridisk litteratur.

Suzanne Rehnlund, lärare i företagsekonomi och bokföring

su_re

Suzanne är civilekonom från Handelshögskolan med 40 års erfarenhet av allt som rör ekonomi kombinerat med att lära ut ekonomi. Specialitet: att förklara ekonomi enkelt och lättfattligt (emellanåt även underhållande). Till Påhlmans kommer du för att lyckas och Suzanne har som mål att uppfylla det löftet.

Johan Nilsson, lärare i företagsanalys

jo_ni

Johan har lång erfarenhet av redovisning, både för stora börsnoterade företag och små familjeföretag inom flera branscher. Tidigare arbetade han som redovisningsexpert på Bokföringsnämnden och Finansinspektionen. Johan har mer än 20 års erfarenhet av undervisning och framtagande av utbildningar för vuxna.

Henrik Hjelm, lärare i projektledning

he_hj-1

Henrik är konsult i affärs­utveckling, projekt­ledning samt inter­nationalisering och har en lång erfarenhet av projekt­­ledning och kund­­relationer. Henrik är civilekonom från Handels­högskolan i Stockholm med kom­pletteringar i psykologi på Stockholms universitet. Lärare i kursdelen Legal English och Research samt även gästföreläsare tillkommer och presenteras vid utbildningsstart.