Håkan Ozan

Håkan Ozan har en lång karriär bakom sig. Med en magisterexamen i systemvetenskap och en kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet har Håkan byggt en solid grund för sin framgångsrika karriär.

Med 20 års erfarenhet som forskare, konsult, föreläsare och utbildare inom strategisk innovationsledning och digital transformation tar han sig nu även an Påhlmans Handelsinstituts nya utbildning: Strategisk innovationsledare med inriktning digitalisering.

Idag är Håkan Head of Innovation & Strategy på International Innovation Management Institute samt VD för strategibyrån Novelty Quest. Han är även grundare och VD för Ozan Management, som specialiserar sig på företagsutbildningar inom digitalisering och innovationsledning. Han doktorerar vid European Institute for Management and Technology inom modeller och ramverk för strategisk digitalisering för innovation och har hållit utbildningar i metodik för strategisk innovationsledning på universitet och affärsskolor sedan 2017 inklusive utbildningar för certifieringsprogrammet för yrkesinnovationsledare vid RISE. Håkan sitter dessutom sedan 10 år som expert i ISO:s tekniska kommitté som arbetar med de globala standarderna för innovationsledningssystem, inklusive ISO 56001.