Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Om utbildningen Certifierad Rekryteringsresearcher

Rekryteringsbranschen växer snabbt och att hitta rätt kompetens och rätt person kräver allt mer kunskap och engagemang. Läs vad Kristian tycker om vår utbildning Certifierad Rekryteringsresearcher.

Vad har du lärt dig?

Denna utbildning var oerhört omfattande kring rekrytering och bemanning, jag lärde mig förvånansvärt mycket på så kort tid och framförallt fick jag en djupare förståelse för branschen i sig. Att vara rekryteringsresearcher kräver att man har rätt metod, god kunskap och framförallt kunna använda sig utav sin kreativitet. Allt detta fick man lära sig.

Av att ha pedagogiska och lyhörda lärare under utbildningens gång fick man chansen att testa sig fram, göra sina misstag som man konstruktivt fick kritik för, och sedan bli tillräckligt redo för att ge sig in i verkligheten.

Vad tyckte du om upplägget?

Upplägget av utbildningen utfördes på ett så bra sätt att man aldrig kände av någon form utav stress, trots hur intensivt man fick lära sig saker och ting. Roliga och lärorika lektioner där lärarna engagerade oss allihop till att ha kul och lära sig saker tillsammans. I branschen jobbar man väldigt mycket med andra människor både internt som externt och utbildningen gick till på samma sätt. Många grupparbeten och aktiviteter som dessutom gjorde att man fick vänner efter kursens gång.

Skulle du rekommendera utbildningen till andra?

Jag rekommenderar denna utbildning till alla som har stort människointresse och får glädje av att hjälpa andra personer hitta sig ett jobb som passar dem. Din bakgrund spelar ingen roll. Du kan även vara akademiskt utbildad inom personalfrågor men ändå gynnas av denna utbildning. Detta är ett bra kliv in i en ny bransch, som jag personligen trivs väldigt mycket i.