Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Madelaine - Ny som ledare

Madelaine har studerat på vår onlinekurs "Ny som ledare", en kurs för befintliga och nya ledare som ger kunskaper om sambandet mellan medarbetare, effektivitet och lönsamhet i företag.

Vad var det bästa med kursen?

Den var genomtänkt och pedagogisk. Vi berörde samtliga nivåer och ämnen som är viktiga och jag lärde mig både nya saker samt fick öva på situationer och ämnen som jag tidigare bara nosat på. Det gav båda både nya insikter och bättre självförtroende.

Hur kommer det sig att du valde att studera på ”Ny som ledare”?

Jag blev rekommenderad just denna kurs då jag var ute efter en onlineutbildning med brett innehåll, där jag kunde studera i min egen takt och kombinera studierna med mitt dagliga arbete.

Rekommenderar du kursen och i så fall varför?

Jag rekommenderar den starkt till alla som är på väg in i en ledarroll eller har haft en chefsposition ett tag. Man får bra coachning och feedback och berör ämnen - både högt och lågt som är viktiga i sin yrkesroll. En ytterligare fördel med kursen är att den ges digitalt vilket framförallt är bra i dessa tider i samband med pandemin.