Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kurt är ventilationens mästare

Påhlmans Handelsinstitut har VentilationsCentrum som ny samarbetspartner och därifrån kommer lärare Kurt Ingeberg, en aktiv veteran inom ventilationsbranschen. Kurt kommer hösten 2020 att online undervisa endagskursen OVK - Obligatorisk ventilationskontroll för kommunhandläggare samt två-dagarskursen OVK – för funktionskontrollanter inför certifiering.

Berätta om din egen erfarenhet inom ventilationsbranschen?

Jag är själv certifierad OVK-besiktningsman och har lång erfarenhet som utbildare inom OVK. Jag är även lärare på YH-utbildningen för Ventilationsingenjörer.

Till vem vänder sig OVK-kursen?

OVK-kursen vänder sig både till personer som vill bli certifierade funktionskontrollanter i OVK och de som måste omcertifiera sig.

Till vem vänder sig UVKK-kursen?

UVKK-kursen vänder sig till kommunala handläggare, vid tillsynsmyndighet. Med denna kurs ökar de sin kunskap kring regelverket. På kursen går vi igenom de nya lagar och förordningar som har tillkommit från bland annat Boverket.

Jag kommer att undervisa på båda kurserna under hösten och det som är extra bra är att kurserna ges online så att deltagaren kan befinna sig var som helst i landet men ändå delta.