Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Följ våra YH-studerande på paralegalutbildingen

Här kan du följa några av våra studerande på YH-utbildningen Paralegal. Hur tänkte de innan de påbörjade utbildningen, hur ser de på praktiken och vad har de för tankar inför framtiden? Välkommen att följa med på deras resa.

Studerande på utbildningen Paralegal

Läs vidare om "Paralegal var det enda och självklara valet!"
YH-utbildning

Paralegal var det enda och självklara valet!

Det var först när Beatrice hittade den två-åriga YH-utbildningen Paralegal på Påhlmans Handelsinstitut som hon fick studiemotivation! Hon fascineras av polisyrket och kan i framtiden tänka sig att arbeta inom rättsväsendet.

Läs vidare om "Mot en ny karriär som paralegal"
YH-utbildning

Mot en ny karriär som paralegal

Efter att ha arbetat som fritidspedagog, frisör och företagssäljare kom Sofie fram till att hon egentligen vill jobba med juridik. Beslutet att ändra karriärsinriktning gjorde att hon sökte sig till yrkeshögskoleutbildningen Paralegal på Påhlmans Handelsinstitut.

Läs vidare om "Jag har alltid engagerat mig i vad som är rätt och fel"
YH-utbildning

Jag har alltid engagerat mig i vad som är rätt och fel

Rojen Daran är en av de studerande på YH-utbildningen Paralegal som startade i januari 2020. På kort tid har han redan fått många nya praktiska kunskaper som har varit användbara i det dagliga livet.