Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

HR & Ledarskap

4 snabba med Elizabeth Kuylenstierna

utils.date
Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Hennes expertis inom kommunikation och ledarskap sträcker sig 20 år bak i tiden. Inför hennes jubileumsföreläsning den 16 september ställde vi 4 snabba frågor om kommunikation och ledarskap!

Beskriv dig själv med 3 ord!

Lyhörd, utmanande och modig.

Vilken efterfrågan på kompetens ser du just nu inom ditt område?

Just nu handlar det mycket om att handleda team, coacha chefer och hjälpa till med svåra situationer som förändringar, konflikter, låsta lägen och andra slags kriser. Det passar mig utmärkt, ju svårare desto mer intressant.

Vad för råd vill du ge till framtidens ledare/chefer?

Att de ska våga leda och vara tydliga, men också våga vara människor och visa sårbarhet. Ingen vill ha en chef som saknar självinsikt och bara pratar siffror, men alla vill ha en som kan kommunicera, är tydliga men också som lyssnar.

Vilka utmaningar ser du just nu inom ditt område?

Det är utmanande att arbeta med kommunikation och att utveckla gruppers relationer när alla sitter bakom dataskärmar hemma i köket. Mycket arbete kring grupputveckling och gruppdynamik går förlorat för att många har pausat den processen. Jag hoppas att fler ska utnyttja Zoom och Teams för att arbeta med kulturfrågorna och ge feedback.

Elizabeths online föreläsning den 16 september är en del av Påhlmans 140 års jubileum och redan nu är anmälan öppen. Klicka på länken till höger!

Ingen vill ha en chef som saknar självinsikt, men alla vill ha en som kan kommunicera och lyssna

Elizabeth Kuylenstierna

Liknande artiklar

HR & Ledarskap

Vad gör en rekryteringskonsult?

En rekryteringskonsult arbetar med att hitta passande personal åt företag och organisationer. En rekryteringskonsult har arbetsuppgifter som att kartlägga markn...

Certifieringsutbildningutils.date
Läs vidare om "Vad gör en rekryteringskonsult?"
HR & Ledarskap

Bli rekryteringsresearcher

Att utbilda dig till rekryteringsresearcher innebär att du tar ett första steg mot ett riktigt spännande och eftertraktat jobb. I dina uppgifter ingår det att s...

Certifieringsutbildningutils.date
Läs vidare om "Bli rekryteringsresearcher"
HR & Ledarskap

Jobba som personaladministratör

En personaladministratör har arbetsuppgifter som kan vara ganska varierande. Bland annat är det du som ser till att allt som har med rekryteringar och anställni...

Certifieringsutbildningutils.date
Läs vidare om "Jobba som personaladministratör"