Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Man förklarar ekonomiska läget

Outlook - Bas, online

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
1 244 kr ink. moms.
Ett lätt, enkelt och roligt sätt att lära sig Outlook! Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i programmet? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en kurs i Microsoft Outlook.

Om kursen

Pedagogiken på Learnesys kurser bygger på korta lektioner på 1-3 minuter, med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du når lektionerna från dator, läsplatta och mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett intyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är vill repetera. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar 30 pedagogiska videolektioner i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå! Vi har löpande starter under hela året.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare och också till dig som regelbundet arbetar i Outlook och känner att du har mer att lära och få ut av programmet.

Mål 

Kursen kommer lära dig allt från hur du på rätt sätt sätter upp ditt konto till hur du håller ordning och får en bra struktur i din inkorg, bland dina kontakter och i din kalender.

Förkunskaper 

Du behärskar svenska i tal och skrift vilket motsvarar godkänt i Svenska/Svenska som andraspråk kurs A och B, alternativt nivå B2 enligt Europarådets nivåskala (GERS).

Kursinnehåll 

  1. Introduktion till Outlook
  2. Kom igång med din e-post
  3. Skapa struktur för dina kontakter
  4. Håll ordning i inkorgen
  5. Lär dig använda kalendern
  6. Få kontroll med arbetsuppgifter

Kursen omfattar 30 lektioner som är indelade i sex kapitel. Även om du idag är bekant med grunderna rekommenderar vi att du går igenom alla filmerna för att lära dig på rätt sätt från början. Lektionerna är 1-3 minuter långa för att användaren ska hålla koncentrationen uppe och snabbt kunna repetera moment.

Kursen ingår i Officepaketet - online tillsammans med kurserna PowerPoint, Word och Excel.
Klicka på länken ovan för att läsa mer och boka hela kurspaketet för en lägre avgift.
* Tips: Favorisera lektioner för att enkelt hitta tillbaka till dem som du har mest användning av.

Kursmaterial 

Allt kursmaterial som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på finns på ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan. 

Prov

Varje kapitel avslutas med ett prov där frågorna baseras på innehållet i kapitlet: när du har svarat rätt på samtliga prov så erhåller du ett intyg vilket visar att du har genomfört kursen. 

Tekniska förutsättningar

Du behöver ha tillgång till dator eller läsplatta med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på Outlook 2016 på svenska. Har du Outlook på engelska eller en äldre version kommer du fortfarande ha stor nytta av kursen. Har du en Macbook med Office 365 går det också bra.

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuds förmånliga lån till avgiften: välkommen in på deras hemsida alternativt ring 08-560 201 15. 

Rabatt hos bokhandlare

Under din studietid på Påhlmans Handelsinstitut så får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln. 

Frågor? Välkommen!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Våra köpevillkor.

FAQ

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881.

Kontakt

Kontaktperson

Ylva Frimodig