Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Löneengelska, online - English for Payroll accountants, online

English for Payroll Accountants. Den här kursen har löpande starter, så du bestämmer själv när du vill börja och i vilket tempo du vill studera. Du får tillgång till interaktivt material bestående av undervisning via video, nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och olika instruktioner genom text och bild.

Information

Plats
Studier Utan Träffar
Avgift
6 125 kr ink. moms.

Om kursen

Kursen hålls av vår lärare Cynthia som är född i USA, utbildad där samt i Frankrike. Hon har över 15 års erfarenhet av vuxenutbildning och är yrkesverksam inom ämnet. Ni har kontakt via en studiecirkel/forum och kan även kommunicera via e-post vid behov.

Mål med kursen

  • Att du kan behärska de viktigaste lönebegreppen på engelska
  • Att du får kunskap om internationell arbetsrätt som rör löner, skatter och förmåner
  • Att du kan skriva professionell e-post som behandlar lönefrågor

Kursinnehåll

Kursen behandlar viktiga engelska affärstermer som rör löner, ersättningar och förmåner. Det finns också en kommunikativ del i kursen där du lär dig att skriva professionell e-post och hanterar frågor som gäller lön.

Kursen omfattar och motsvarar ungefär 25 kurstimmar och du kan studera som längst i fyra månader. 

Förkunskaper

Gymnasiekompetens i engelska och några års yrkeserfarenhet av att arbeta med löner. Undervisningen hålls på engelska.

Tekniska förutsättningar

Du ska ha tillgång till egen dator, PC eller Mac. Vi rekommenderar den senaste versionen av Google Chrome eller Firefox.
Du ska kunna ladda ner och läsa filer som excel och pdf då det ingår i kursmaterialet.

Målgrupp

Löneekonomer, specialister, assistenter och handläggare, som inte har engelska som modersmål och behöver använda engelska i sitt arbete. Studerande som är intresserade av en internationell karriär som ekonom med inriktning löner.

Finansiering

I samarbete med Human Finans erbjuder vi förmånliga lån. Gå in på Human Finans hemsida och följ de enkla instruktionerna.
Vi rekommenderar ett räntefritt lån i 12 månader. Kostnaden för lånet blir totalt 643 kr, vilket inkluderar aviavgifter i 12 månader samt uppläggningsavgiften på 295 kr. 

Frågor 

Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Kontakt

Kontaktperson

Info@phi.se