Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Bli praktikföretag!

Vi erbjuder en möjlighet för företag, organisationer och myndigheter att ta mot en praktikant från någon av våra certifierings- eller YH-utbildningar.

Söker du ny kompetens?

För oss är det viktigt att praktiktiden blir en win win situation för både företaget och den studerande. Vår förhoppning är att praktiken ska leda till en anställning men det finns inga krav på rekrytering för dig som tar mot en praktikant.

Praktiktiden varierar

Praktiklängden varierar beroende på vilken typ av utbildning den studerande går:

  • På våra certifieringsutbildningar (yrkesinriktade utbildningar) är praktiken på deltid i 4 veckor, men kan utökas både i kalendertid och arbetstid.
  • På våra YH-utbildningar är praktiken på heltid i 22 veckor fördelat på två tillfällen.

Läs mer om företagspraktik

Vi söker praktikplatser!

Just nu söker vi praktikplatser till vår YH-utbildning Lönekonsult med inriktning mot digitala systemlösningar, våren 2020, vecka 15-24 (6 april - 12 juni). Välkommen att kontakta oss via info@phi.se

Läs mer om YH-utbildningen

Rekrytera nya medarbetare

Låt oss bli en resurs i din rekrytering – läs mer här

Är du intresserad eller vill veta mer?

Om du är intresserad av att ta emot en praktikant från eller vill veta mer om hur det är att vara praktikföretag för Påhlmans Handelsinstitut, fyll i nedan intresseformulär så kontaktar vi dig.