Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Företagsanpassade utbildningar och praktik

Påhlmans Handelsinstitut skräddarsyr utbildningar för grupper och företag och vi erbjuder ett stort antal utbildningsmöjligheter anpassade efter just ditt företag. Ni kan också bli ett av våra praktikföretag och ge våra studerande möjligheten att få praktisera sina nyvunna kunskaper och förbereda sig ännu bättre för arbetslivet. Flera företag vänder sig också till oss för att få hjälp med att rekrytera nya medarbetare.

Flera möjligheter till samarbete med oss

I fokus

Visa föregående artikel
Läs vidare om “Career Day”
Karriär

Träffa rekryterare och bemanningsföretag på Career Day.

Som en service till våra studerande erbjuder vi årligen Career Day på Påhlmans Handelsinstitut.

Läs vidare om “Intervju med bemanningsföretaget MultiMind”
Karriär

Tips att tänka på när du söker ett jobb och skriver ditt CV.

Vad är bra att tänkta på när man skriver ett CV och vilket är det bästa tipset när man söker ett jobb? Det är några av de frågor som rekryteringsföretaget MultiMind svarade på under Career Day på Påhlmans Handelsinstitut.

Läs vidare om “Intervju med fackförbundet Unionen”
Karriär

Så här kan fackförbund hjälpa dig som studerar.

Ett att ha avslutat sina studier på Påhlmans Handelsinstitut är det möjligt att den fortsatta karriären går vidare till ett arbete inom den privata sektorn. I de fallen är det ofta fackförbundet Unionen som har hand om kollektivavtalet. Här svarar Unionen på frågor och berättar vad de kan göra för studenterna idag och hur de kan vara behjälpliga senare i arbetslivet.

Visa nästa artikel