Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Företagsanpassade utbildningar och praktik

Påhlmans Handelsinstitut skräddarsyr utbildningar för grupper och företag och vi erbjuder ett stort antal utbildningsmöjligheter anpassade efter just ditt företag. Ni kan också bli ett av våra praktikföretag och ge våra studerande möjligheten att få praktisera sina nyvunna kunskaper och förbereda sig ännu bättre för arbetslivet. Flera företag vänder sig också till oss för att få hjälp med att rekrytera nya medarbetare.

Flera möjligheter till samarbete med oss

Otto Magnus Påhlmans söner, John Magnus och Gösta M Påhlman, formade tillsammans det som idag kännetecknar Påhlmans Handelsinstitut – näringslivsanpassade utbildningar som förbereder de studerande på bästa möjliga sätt inför kommande utmaningar i arbetslivet.

Läs mer om vår historia

I fokus

Läs vidare om “Tre frågor till praktikföretag”

Möjligheten att ta emot praktikanter har hjälpt vårt företag att växa berättar Omid Davoodi

Intervju med OTC Redovisningsbyrås grundare Omid Davoodi som berättar om varför han valde att ta emot en praktikant från Påhlmans Handelsinstitut. Han berättar att praktikanter har varit av stor betydelse för företagets tillväxt.

Läs vidare om “Live it rekryterade direkt från Påhlmans!”

Live it behövde anställa en ekonomiassistent och hittade en ny medarbetare bland Påhlmans studerande

När Live it behöver hitta en ekonomiassistent hörde de av sig till Påhlmans Handelsinstitut som hjälpte dem att hitta en ny medarbetare. Lotta Wirma, VD på Live it, berättar här om erfarenheten.