Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

11 mars 2021

Jubileumsföreläsning med tema: Innovation

Vi är stolta över att vår skola fyller 140 år och firar det med att bjuda in till några väl valda föreläsningar under jubileumsåret 2021. Påhlmans Handelsinstituts ambition har alltid varit att agera yrkesinriktat, göra studerande anställningsbara och främja god affärsutveckling.
Anmäl dig här

Information

Datum
Torsdag 11 mars 2021
Tid
07:30 - 09:30
Plats
Livesändning

Om evenemanget

Välkommen till Påhlmans Handelsinstituts första kostnadsfria föreläsning jubileumsåret 2021!

Torsdag 11 mars presenterar vi Håkan Ozan som engagerande berättar om innovationsledning: du får kunskap om hur ditt företag kan nå ett innovativt organisationsklimat.

Program

07:30-08:00 Vi bjuder på kaffe/te och smörgås

08:00-08:45 Vi bjuder på kunskap i form av föreläsning

08:45-09:30 Vi bjuder på information om vår verksamhet och studieutbud

Om föreläsaren

Håkan Ozan arbetar som Head of innovation services på KPMG och har mångårig erfarenhet av innovationsledning. Han har experterfarenhet från ISO:s tekniska kommitté och har tidigare varit chef för IT-forskningscenter vid Uppsala universitet. Håkan har tidigare även arbetat som chef för ett svenskt ICT-forskningsinstitut samt tillbringat flera år som innovation manager för Sverige vid ett av de stora it-konsultbolagen. Han är en uppskattad gästföreläsare och en aktiv medlem i branschorganisationen Innovationsledarna samt i ISPIM:s specialgrupp "Teaching Innovation".


Föreläsningen kommer att ges både fysiskt i aulan på Påhlmans Handelsinstitut samt livesändas via Teams. Den kommer även att spelas in så du kan se den i efterhand. 

Anmälan

Du anmäler dig senast den 1 mars 2021 och vi har begränsat antal platser i lokalen. En kallelse med länk till livesändningen skickas per mejl till alla deltagare några dagar före.

Plats

Hagagatan 23 A, Stockholm

Frågor?
Välkommen att kontakta oss på info@phi.se och 010-157 64 34.

Hjärtligt välkommen till Påhlmans Handelsinstitut och jubileumsåret 2021!

Anmäl dig här