Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

4 November 2019

Föreläsning - Nudging i praktiken

Ida Lemoine är en av Sveriges främsta föreläsare inom nudging och beteendeekonomi. Det ska vara lätt att göra rätt. Vill man förändra beteenden behöver man förstå hinder, drivkrafter och beslutsmiljöer som påverkar våra val.
Anmäl dig här

Information

Datum
Måndag 4 November 2019
Tid
18:30 - 20:00
Plats
Sal 403, Hagagatan 23 A

Om evenemanget

Med hjälp av en tvärvetenskaplig arbetsprocess, baserad på kombinationen av tjänstedesign, psykologi och beteendeekonomi lär du dig att arbeta med människan i centrum och göra valet enklare, både för dina kunder, för dina medarbetare och för din organisation.

Om föreläsaren
Ida Lemoine är en av Sveriges främsta föreläsare inom nudging och beteendeekonomi. Hon har blivit omnämd som en av framtidens 99 mäktigaste av TCO och av Veckans Affärer som en av 2016 års supertalanger. Tillsammans med sina kollegor på Beteendelabbet är hon aktuell med boken ”Nudging i praktiken”.

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen.

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Pris
Deltagaravgift: 320 kr

Välkommen!