Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

9 Oktober 2019

Föreläsning - Kom överens med vem som helst

En förhandling som får alla inblandade att känna sig nöjda gör att du kan bygga bestående relationer såväl i arbetslivet som på hemmaplan.
Anmäl dig här

Information

Datum
Onsdag 9 Oktober 2019
Tid
18:30 - 20:30
Plats
Sal 403, Hagagatan 23 A

Om evenemanget

Med rätt inställning och väl valda ord kan varje förhandling leda till resultat som gör alla nöjda. Det gäller både i arbetslivet och på hemmaplan. Med hjälp av en välbeprövad, forskningsbaserad metod kan du hitta lösningar i de mest knepiga situationer, och bygga överenskommelser som fungerar i längden.

Om föreläsaren
Lars-Johan Åge är en framstående forskare inom förhandling. Som förhandlingsexpert har han arbetat bland annat med FBI:s gisslanförhandlare och polisens insatsstyrka. Nu är han aktuell med boken ”Happy Happy – Fem steg för att komma överens med vem som helst.”

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen.

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Pris
Deltagaravgift: 320 kr

Välkommen!