Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Intervjuer

Om LiA och YH

Läs vidare om "Paralegal var det enda och självklara valet!"
YH-utbildning

Paralegal var det enda och självklara valet!

Det var först när Beatrice hittade den två-åriga YH-utbildningen Paralegal på Påhlmans Handelsinstitut som hon fick studiemotivation! Hon fascineras av polisyrket och kan i framtiden tänka sig att arbeta inom rättsväsendet.

Läs vidare om "12 goda skäl att börja en YH-utbildning"
YH-utbildning

12 goda skäl att börja en YH-utbildning

Att gå en YH-utbildning är ett snabbt och effektivt sätt för dig som vill byta karriär. Våra YH-utbildningar pågår under två år och därefter kan att starta en helt ny yrkeskarriär. Här hittar du ytterligare 12 goda skäl till att gå en YH-utbildning.

Läs vidare om "En av pionjärerna när det gäller yrkesrollen Paralegal"
YH-utbildning

En av pionjärerna när det gäller yrkesrollen Paralegal

Anna Öster är en av pionjärerna när det gäller att utbilda till och etablera yrkesrollen Paralegal i Sverige. Hon har en gedigen erfarenhet av undervisning i juridik och är huvudlärare sedan 2006 på utbildningen paralegal hos oss på Påhlmans Handelsinstitut. Till vardags arbetar hon som advokat på Cross advokater med fokus på verksamhetsområdena affärsjuridik, immaterialrätt, marknadsrätt och varumärkesrätt.

Läs vidare om "Om Entreprenadupphandlare - bygg och mark"
YH-utbildning

Om Entreprenadupphandlare - bygg och mark

Paula Karlsson är konsultchef och entreprenadupphandlare på Ecenea samt ledningsgruppsmedlem för YH-utbildningen Entreprenadupphandlare - bygg och mark. Utifrån sina erfarenheter om marknaden berättar hon om hur marknaden ser ut idag för entreprenadupphandlare.

Läs vidare om "Peter Isaksson blir chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet"
YH-utbildning

Peter Isaksson blir chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet

Peter Isaksson blir ny chef för Påhlmans Handelsinstituts YH-verksamhet. I rollen ingår också ansvar för att utveckla YH-verksamheten inom hela Medborgarskolan Stockholmsregionen, som idag även bedriver YH-utbildningar under varumärket Stockholms Tillskärarakademi.