Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Om certifieringsutbildningar och praktik

Läs vidare om "Paralegal online - en utbildning med kopplingar till arbetslivet"
Online

Paralegal online - en utbildning med kopplingar till arbetslivet

Ramil studerar Certifierad Paralegal online, en utbildning som genomförs under två terminer på distans. En gång per termin träffas klassen för undervisning på Påhlmans Handelsinstitut.

Läs vidare om "Mikael berättar om Certifierad Rekryteringsresearcher"
Intervju med Lärare

Mikael berättar om Certifierad Rekryteringsresearcher

Ofta måste HR-ansvariga på företag och organisationer arbeta strategiskt och taktiskt med sin kompetensförsörjning. Allt fler tar därför extern hjälp av rekryteringsföretag som har den mest adekvata kompetensen. En felaktig rekrytering kan kosta ett företag upp till 700 000 kronor. Efter utbildningen är du anställningsbar som Certifierad Rekryteringsresearcher, om du sedan siktar på att arbeta som rekryteringskonsult så har du en utmärkt grund.

Läs vidare om "Om kursen Löneadministration"
Kurs

Om kursen Löneadministration

Hassan Talari är lärare i Löneadministration och här berättar han om kursens utformning och vad den leder till.

Läs vidare om "En perfekt kombination av online och ekonomi"
Intervju med deltagare

En perfekt kombination av online och ekonomi

Trots att Susanne Rask bor i Stockholm så valde hon att studera online på vår utbildning Certifierad ekonomiassistent med löneadministration. Hon har tidigare studerat på distans och uppskattar möjligheten att kunna kombinera studier och fritid, framför allt nu då hon är nybliven hundägare.

Läs vidare om "Om Ekonomiassistent med löneadministration"
Certifieringsutbildning

Om Ekonomiassistent med löneadministration

Suzanne Rehnlund är lärare i bokföring, bokslut, företagsekonomi och affärsjuridik. Här berättar Suzanne vad utbildningen Ekonomiassistent med löneadministration leder till.