Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Om utbildningen Certifierad Paralegal online

Påhlmans Handelsinstituts utbildning Certifierad Paralegal online anordnas i samarbete med Cross Advokater och Fröken Juridik. En Paralegal är en viktig resurs på advokatbyråer, bolag, domstolar och myndigheter.

Utbildningen Certifierad Paralegal Online är ingen genväg till yrkestiteln utan den innehåller flera krävande kursdelar för deltagaren som förutsätts ha praktisk förkunskap och erfarenhet från advokatbyrå. Efter genomförd utbildning kan en Paralegal utföra kvalificerat arbete som utgör debiteringsbar tid.

Anna Öster, huvudlärare, berättar om Paralegal-utbildningen

Anna har undervisat många Paralegals hos oss

Utöver sin gedigna erfarenhet som praktiserande advokat med inriktning affärsjuridik har Anna i över 25 år undervisat i juridik på juristprogrammet vid Stockholms universitet och ekonomiprogrammet på Södertörns Högskola. Hon undervisar också på många företagsanpassade utbildningar, bl a på Advokatsamfundet.

Anna har även undervisat blivande Paralegals på Påhlmans Handelsinstitut sedan första starten av YH-utbildningen för 10 år sedan. Där handleder hon på ett tydligt och pedagogiskt sätt de studerande genom utbildningen.

På advokatbyrån har Anna alltid en Paralegal som en viktig resurs och kär kollega. Genom att både utbilda Paralegals och arbeta praktiskt nära en Paralegal vet Anna vad som krävs för att klara yrkesrollen.